Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Star Shower Laser Magic


 • Star Shower Laser Magic
  Star Shower Laser Magic Geweldige feestverlichting voor binnen én buiten!
  Heeft u het mooist verlichte huis met Kerstmis? Of de leukste buitenverlichting met Halloween? Met Star Shower Laser Magic verlicht u een geheel huis, tuin of kamer met slechts één laser lamp, tot wel 300m2!

  Kerstverlichting voor buiten
  Star Shower Laser Magic is de nieuwe laserverlichting die feestelijk bewegende designs projecteert tegen uw huis, in de tuin of in de woonkamer. Een geweldige lasershow voor de gezelligste tijd van het jaar! Kies voor sneeuwpoppen of sneeuwsterren in het groen, of kerstmannen of traditionele stippen in rood voor een bijzonder effect. Met slechts één druk op de knop kiest u een design en kan de lasershow beginnen. Zet het beeld stil voor een sfeervolle verlichting of kies voor bewegende beelden voor een speciaal effect. Extra handig: Star Shower Laser Magic heeft een nachtsensor. Zodra het gaat schemeren, gaat de verlichting automatisch aan. En deze kerstverlichting is ook nog eens bestand tegen regen of sneeuw.

  Feestverlichting voor Halloween
  Halloween wordt een steeds populairder feest. Met Star Shower Laser Magic brengt u uw huis of kamer helemaal in de juiste sfeer! Laat groene spookjes of rode vleermuizen door uw huis of tuin vliegen om het feest compleet te maken.

  Specificaties instellingen:
  -Groen: sneeuwpoppen, sterren & spoken
  -Rood: kerstmannen, stippen & vleermuizen

  *Star Shower schakelt in bij schemering en werkt niet in een verlichte ruimte of in daglicht.
  *Bij temperaturen onder het vriespunt, heeft de lamp +/- 10 minuten nodig om op te warmen en de laserverlichting op volle sterkte werkt.

  29,95


  Titel: Star Shower Laser Magic
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000085164727


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top