Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

robot grasmaaier


 • robot grasmaaier
  robot grasmaaier Deze R40Li robot grasmaaier van Gardena is de oplossing als je klaar bent met elke week het gras te maaien. Deze grasmaaier neemt al het werk uit handen en maait ongemerkt strakker dan dat je zelf zou kunnen. De maaier heeft een instelbare werkhoogte tussen 20 en 50mm. Aansluiten Alle benodigde accessoires voor het aansluiten van de grasmaaier worden meegeleverd. Zo heb je het 150 meter begrenzingsdraad wat je makkelijk aan kunt vullen en daarbij behorend de 200 krammen om het draad vast te zetten. Het begrenzingsdraad moet voldoende zijn voor het maximale werkoppervlak van 400m2 voor deze machine. Uiteraard is er extra begrenzingsdraad beschikt in geval van een eventuele beschadiging. Wanneer je de duidelijke meegeleverde handleiding volgt

  1099,00 1099


  Titel: robot grasmaaier
  Prijs: € 1.099,00
  Productcode: 86900782-0000


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top