Joy 4 Life Joy 4 Life
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Flevolamb Flevolamb

Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi


 • Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi
  Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi De Miele Complete C3 Black Diamond stofzuiger is uitstekend geschikt voor het zuigen van harde en zachte vloeren. Met deze Miele stofzuiger hoef je niet meer te bukken door de comfortabele plus/min-voetbediening en de motor die automatisch wordt uitgeschakeld. De C3 Black Diamond bevat een Air-Clean filtersysteem waardoor meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Het filter bestaat uit 12 lagen en zorgt zo voor optimale hygiëne. De Complete C3 Black Diamond wordt met drie hoogwaardige toebehoren geleverd: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel met zacht natuurhaar. Ze zijn stofvrij opgeborgen onder de klep en zijn daardoor altijd bij de hand.
  Niet meer bukken dankzij de comfortabele plus/min-voetbediening
  Comfortabel en veelzijdig met geïntegreerde 3-delige accessoires
  Veelzijdig inzetbaar dankzij de universele zuigmond

  Belangrijkste kenmerken Miele Complete C3 Black Diamond - Stofzuiger
  Vermogen: 550 WattGeluidsniveau: 76 dBSnoerlengte: 8.5 meterActieradius: 11 meterInhoud stofzuigerzak: 4.5 literHandgreep: NormaalStofcassette: HyClean G/N

  Actief Air Clean hygiënefilteringsysteem

  De uitstekende filterwerking van Miele-stofzuigers berust op een meervoudig filtersysteem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Deze componenten zorgen er samen voor dat meer dan 99,9% van het fijne stof wordt gefilterd. Je kan rustig ademhalen. Bij Miele kan je kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: de AirClean Filter heeft een effectieve filtercapaciteit voor alledaags gebruik. Dankzij deze uitblaasfilters is de uitgeblazen lucht properder dan de lucht voor het zuigen.

  Continu de beste resultaten
  De reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen niet alleen af van het motorvermogen. Miele-stofzuigers onderscheiden zich ook door een ingenieuze behuizing. Deze zorgt ervoor dat er een perfecte geleiding van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk omgezet worden in optimale zuigkracht, zodat jouw vloer perfect wordt gereinigd.

  189


  Titel: Miele Complete C3 Black Diamond - EcoLine - Obsidi
  Prijs: € 189,00
  Productcode: 9200000080717286


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top