Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SPS2IKW04E - Serie 2 - Vaatwasser - Vrijstaa


 • Bosch SPS2IKW04E - Serie 2 - Vaatwasser - Vrijstaa
  Bosch SPS2IKW04E - Serie 2 - Vaatwasser - Vrijstaa Maak het bedienen van de Bosch SPS2IKW04E vaatwasser nog gemakkelijker, dankzij de HomeConnect app. Leg contact met de vaatwasser, ontvang berichten of zoek het juiste programma. Met de doseerassistent worden vaatwastabletten effectief verspreid en zorgen de vario korven voor meer flexibiliteit. Heb je vaat dat moeilijk droogt? kies dan het Extra droog programma. Of zit er hardnekkig vuil op pannen? gebruik dan het Intensief programma.
  HomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  DoseerAssistentVaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent en is geschikt voor 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid.
  AquaStop, voorkomt waterschadeDe aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser.
  varioFlex korven, flexibele ruimteDe inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over drie kopjeshouders en twee bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over vier bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.
  ExtraDry, droogt plastic vaatPlastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  EcoSilence Drive, voor een betere reiniging.Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  AquaSensor, bespaar water en energieDoor de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemd.

  Programma's
  5 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, FavorietMachine Care, VoorspoelenExtra functionele opties Remote Start, Extra droog, Machine CareKenmerken van de Bosch SPS2IKW04E
  HomeConnect - Extra droog - Machine Care - Voorspoelen - Doseerassistent - DuoPower sproeiarmen - EcoSilence drive - vario korven - Korf-stopper - Glasbeschermingstechniek - aquaSensor - AquaStop

  479


  Titel: Bosch SPS2IKW04E - Serie 2 - Vaatwasser - Vrijstaa
  Prijs: € 479,00
  Productcode: 9300000008352780


   

Maak het bedienen van de Bosch SPS2IKW04E vaatwasser nog gemakkelijker, dankzij de HomeConnect app. Leg contact met de vaatwasser, ontvang berichten of zoek het juiste programma. Met de doseerassistent worden vaatwastabletten effectief verspreid en z....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top