Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie 2


 • Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie 2
  Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie 2 Met de buitenlamp met sensor zit je nooit meer in het donker! Doordat de lamp gebruikt maakt van een hernieuwbare energiebron verbruik je geen stroom en draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu. De buitenlamp is voorzien van zonnepanelen (monokristallijn silicium) om tot 20.5% van het zonlicht om te zetten in elektrische energie, de oplaadtijd is minstens 5% sneller dan bij andere modellen buitenlampen. Door de krachtige lichtbronnen van maar liefst 100 LEDS verlicht het 270 graden oppervlakte. Geen extra stroompunt maar zonne-energie
  Het grote voordeel van zonne-energie is dat er geen nieuwe stroompunten nodig zijn. Je schroeft de lamp simpelweg in de muur en hij redt zichtzelf. De vier bijgeleverde schroeven maken het simpel om hem op te hangen. In de lamp zit een sterke accu waardoor deze 12 uur per laadbeurt meegaat. De bewegingssensor zorgt ervoor dat hij alleen aanspringt als het nodig is.

  270 graden licht
  In vergelijking met andere lampen in deze prijscategorie geeft de buitenlamp een bredere lichtstraal. Waar de andere lampen 120 graden halen geeft de Zedar lamp 270 graden licht. Hierdoor bestrijkt hij een groot oppervlak van maximaal 9 meter in de breedte.

  Regel de lichtsterkte met de drie standen
  De buitenlamp heeft drie standen om de sterkte van het licht te regelen. Voor op de lamp zit een knop waarmee je hem makkelijk kan bedienen.

  Plug & play
  Je hangt de lamp op, drukt op het knopje en je bent klaar om te gaan. Volledig onderhoudsvrij en de bewegingssensor bepaald of de lamp aangaat. De sensor ziet wanneer het donker is om onnodige accu verbruik te voorkomen.

  Specificaties:
  ▶ Inhoud Verpakking: 2 x 100 LED solar lamp, 1 x gebruiksaanwijzing, 4 x schroeven
  ▶ Materiaal: ABS en PC
  ▶ Kleur: Zwart
  ▶ Gewicht: 232,3 gram
  ▶ Afmetingen: 10,9 x 13 x 4,57 cm
  ▶ Certificaten: CE + RoHS
  ▶ Output: 5,5V 2 Watt
  ▶ Lumen: 1000
  ▶ Aantal LED lampen: 100
  ▶ Batterij: 2200mAh
  ▶ Sensorbereik: 7 meter
  ▶ Bereik: 270° graden
  ▶ Lichtoppervlakte bedekking: 9 m2
  ▶ Aantal lichtvlakken: 4
  ▶ Bewegingssensor: Ja
  ▶ Waterdicht: Ja - IP65
  ▶ Draadloos: Ja
  ▶ Afstandsbediening: Nee
  ▶ Merk: Zedar

  24,99


  Titel: Buitenlamp met bewegingssensor op zonne energie 2
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000039017423


   

Met de buitenlamp met sensor zit je nooit meer in het donker! Doordat de lamp gebruikt maakt van een hernieuwbare energiebron verbruik je geen stroom en draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu. De buitenlamp is voorzien van zonnepanel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top