Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Aberg Best - Digitale Camera 21 MP - oplaadbare Vl


 • Aberg Best - Digitale Camera 21 MP - oplaadbare Vl
  Aberg Best - Digitale Camera 21 MP - oplaadbare Vl Op zoek naar klein handzaam cameraatje waarmee je mooie momenten voor altijd kan vastleggen?
  Dan is dit de camera die je zoekt.
  Makkelijk te bedienen oplaadbare lichtgewicht compact camera met 21 MP en 2.7 TFT" LCD-scherm.
  Een kleine handzame camera die zo in je broekzak, tas, backpack of rugzak past zonder dat je het gewicht ervan voelt.
  Dit is een eenvoudige digitale camera, je kunt kiezen uit vijf kleurencamera's. SD-kaart niet inbegrepen, formatteer de SD-kaart voor gebruik.

  Outdoor-sport voor beginners, als je je gewicht in je backpack wilt beperken, dan is dit een geschikte camera.
  Let op: handleiding alleen in Italiaans!

  Product omschrijving:

  Laatste software-update. Toepassingen voor deze digitale camera zijn stilstaande beelden, webcam, afspelen, video-opname, audio-opname enz.

  Het 2,7-inch LCD-scherm geeft uw video's levendig weer, ondersteund door een oplaadbare lithiumbatterij van 550 mAh, ondersteunt geen video-opname gedurende meer dan 60 minuten. Wordt geleverd met 2 batterijen: één batterij voor gebruik, de andere voor back-up.
  "AbergBest" deze camera is alleen geschikt voor beginners en kinderen, niet voor professionele fotografen

  21 Megapixel resolutie voor goede opnamen, 720P HD voor opnames. Maak je meesterwerk in HD. Ondersteunt extern geheugen - Max 64 GB SD (niet inbegrepen), SD-kaart moet voor gebruik worden geformatteerd.

  Anti-shake, gezichtsherkenning, glimlach vastleggen, continu fotograferen, zelfontspanner, 8x digitale zoom, PHO TAGS EXPRESS-software voor bewerken, afdrukken, delen via e-mail en meer.

  Eenvoudige bedieningsinterface en knoppen Anti-shake, gezichtsherkenning, smile capture, continu-opnamen, zelfontspanner, 8x digitale zoom, nachtopname-modus etc.

  Optimaliseer camerabeelden en video's op uw computer Breng foto's en video's over van de camera naar de computer Sluit de camera correct aan op de computer via de USB-kabel. Voor cameravideo's wordt de stem weergegeven tijdens het afspelen op de computer.

  Ingebouwde cameraflitser "Bloem" aan de linkerkant is close focus, "hill" is verre focusmodus, stel de camera in op verre focus, de flitser is alleen beschikbaar in de externe focusmodus, anders zal het scherm "Macromodus zonder flits" weergeven.

  Stappen voor het installeren van de batterij 1. Batterij "+" & "-" is uitgelijnd met in de camera "+" & "-" 2.AbergBest heeft een batterijvergrendeling (batterij wordt van onder naar boven in de camera geduwd) 3.Totdat u "Di" hoort, zal de batterijvergrendeling de batterij automatisch vergrendelen.
  Aanbevelingen: 1) Dit is een point-and-shoot camera, zeer geschikt voor kinderen, beginners en ouderen. De bediening is heel eenvoudig, je kunt foto's maken met slechts één knop. Als je een zeer professionele fotograaf bent, spijt het me dat dit niets voor jou is. 2) "AbergBest" digitale camera kan foto's opslaan op een SD-geheugenkaart en ze downloaden naar de computer voor verdere verwerking en verbetering. 3) Computersysteemvereisten voor Windows 7 / XP, Windows Vista en Macintosh.

  44,95


  Titel: Aberg Best - Digitale Camera 21 MP - oplaadbare Vl
  Prijs: € 44,95
  Productcode: 9300000070416023


   

Op zoek naar klein handzaam cameraatje waarmee je mooie momenten voor altijd kan vastleggen?
Dan is dit de camera die je zoekt.
Makkelijk te bedienen oplaadbare lichtgewicht compact camera met 21 MP en 2.7 TFT" LCD-scherm.
Een kleine handzame cam....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top