Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

HomeProfessional wasmachine


 • HomeProfessional wasmachine
  HomeProfessional wasmachine De Bosch WAYH2742NL HomeProfessional wasmachine is een slim en extreem stil huishoudapparaat dat jouw leven makkelijker maakt. Je wast tot 9 kilo aan wasgoed in één keer vlekkeloos schoon en met deze trommelinhoud is de wasmachine geschikt voor een huishouden bestaande uit zes personen of meer. De wasmachine beschikt over een energielabel van A+++. Het grote overzichtelijke TFT display leidt je eenvoudig door alle verschillende mogelijkheden heen en geeft zelfs het energie- en waterverbruik aan. Ook zit er een ingebouwd AntiVlekken systeem in de wasmachine waardoor je grasvlekken met gemak uit broeken verwijderd. En hier hoef je zelf niks voor te doen omdat het systeem zelf de temperatuur

  949,00 814


  Titel: HomeProfessional wasmachine
  Prijs: € 814,00
  Productcode: 86944972-0000-Grijs


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top