Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Flowflex Zelftest corona / sneltest - 25 STUKS Per


 • Flowflex Zelftest corona / sneltest - 25 STUKS Per
  Flowflex Zelftest corona / sneltest - 25 STUKS Per De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test is een laterale flowtest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2-Antigenen in neusuitstrijkjes.

  De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test heeft een ontheffing gekregen van de Nederlandse overheid om als antigeen-sneltest zelftest op de Nederlandse markt gebracht te mogen worden.

  Let op: lees de instructies zorgvuldig door voordat u de test uitvoert!

  De snelle SARS-CoV-2-antigenentest is een test voor de opsporing van het antigeen van SARSCoV- 2 in menselijke neusuitstrijkjes. Testresultaten worden visueel gelezen na 15-30 minuten op basis van de aanwezigheid of afwezigheid van gekleurde lijntjes. Ter controle van de procedure verschijnt er altijd een gekleurd lijntje in het gebied van de controlelijn, dat aangeeft dat er voldoende specimenvolume is toegevoegd en dat er membraanabsorptie heeft plaatsgevonden.

  De nieuwe coronavirussen behoren tot het beta genus. COVID-19 is een ziekte die leidt tot acute luchtweginfectie. Momenteel zijn patiënten die met het coronavirus besmet zijn de grootste bron van besmetting; ook besmette mensen die geen symptomen vertonen kunnen het virus op anderen overdragen. Volgens recent epidemiologisch onderzoek is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De meest voorkomende verschijnselen zijn koorts, vermoeidheid en een droge hoest. Een verstopte neus, lopende neus, keelpijn, myalgie en diarree komen in een paar gevallen voor.

  Inhoud Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test
  1 Testcassette 1 Buisje met vloeistof Druppelaar 1 Wattenstaafje 1 Buishouder 1 Engelse bijsluiter
  Een monster van een neusuitstrijk kan door een persoon van 18 jaar en ouder zelf worden afgenomen. Kinderen van 12-17 jaar moeten de uitstrijk onder toezicht van volwassenen uitvoeren. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden getest door een volwassene. Volg uw plaatselijke richtlijnen voor het afnemen van monster door kinderen.

  Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test is goedgekeurd als één van de beste SARS-CoV-2 Antigen Rapid Tests in de industrie met hoge gevoeligheid en specificiteit.

  ACON, opgericht in 1995, is een van de professionele fabrikanten in de in-vitro diagnostische (IVD) industrie, haar productlijnen omvatten sneltest, moleculaire diagnostiek, immunoassay, diabeteszorg en klinische chemie, en de producten zijn verkrijgbaar in meer dan 150 landen.

  Om de Covid-19 pandemie wereldwijd onder controle te helpen houden, heeft ACON een volledig assortiment SARS-CoV-2 testproducten ontwikkeld. ACON heeft zijn productiecapaciteit uitgebreid tot miljoenen SARS-CoV-2 sneltesten per dag met de modernste faciliteiten, en de capaciteit neemt nog steeds enorm toe. Bij ACON streven we voortdurend naar het ontwikkelen en leveren van hoge kwaliteit testen om te vechten tegen COVID-19 als de wereldleider in Rapid Test industrie.

  76,00 76


  Titel: Flowflex Zelftest corona / sneltest - 25 STUKS Per
  Prijs: € 76,00
  Productcode: 9300000071575457


   

De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test is een laterale flowtest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2-Antigenen in neusuitstrijkjes.

De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test heeft een ontheffing gekregen van d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top