Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Nokia 4.2 - 32GB - Zwart


 • Nokia 4.2 - 32GB - Zwart
  Nokia 4.2 - 32GB - Zwart De Nokia 4.2 is dankzij Google Assistant jouw geschikte telefoon én hulp in één. Vraag Google Assistant om hulp, ontvang de juiste route, laat Google Assistant bellen en dat alles sneller dan ooit. Leuk om te weten is dat de Nokia 4.2 in het zwart leverbaar is én in het roze. Daarnaast beschikt de achter camera over maar liefst 13 megapixels, hierdoor krijg je jouw foto’s in hoge kwaliteit en deze zijn terug te zien op het 5,71 inch HD+ display.

  Het imago van Nokia vroeger, was dat het een onverwoestbare telefoon was, met als pronkstuk de Nokia 3310. De nieuwe smartphones van Nokia, waaronder de Nokia 4.2, zijn ook onverwoestbaar, van binnen. De reden hiervoor: Android One. Met deze nieuwe software ontvangt de Nokia 4.2 maandelijkse updates die de telefoon alleen maar beter én veiliger maken. Dankzij deze nieuwe software bevat de Nokia 4.2 geen onnodige apps op verborgen processen die de levensduur van de batterij verminderen of opslagruimte innemen. Kortom, met Android One blijft de Nokia 4.2 enorm veilig, up-to-date en snel. Lees hier meer over Android One!

  Plus- en minpunten van de Nokia 4.2
  Altijd veilig, snel en up-to-date met Android One
  Met Google Assistant
  Duurzame 3.000mAh batterij
  HD+ display van 5.71 inch
  Je kunt de Nokia 4.2 niet draadloos opladen

  De Nokia 4.2 heeft een camera voor van 8 megapixels en een camera aan de achterkant met maar liefst 13 megapixels. Deze geven je beide de kans om de mooiste momenten vast te leggen d.m.v. hoge kwaliteit foto’s en video’s.

  Puredisplay
  Het scherm van de Nokia 4.2 is een 5,71 inch HD+ display wat het kijken van je video’s, films en series tot een werkelijke beleving maakt. Verder zijn uiteraard je hoog kwalitatief gemaakte foto’s en video’s prachtig om te bekijken op dit beeldscherm.

  Google Assistant
  Dankzij Google Assistant heb je een extra hulp bij jouw toestel. Met 1 keer drukken ben je bij jouw persoonlijke Google Assistant waarmee je vervolgens het verkeer kan checken, betalingen kan uitvoeren én nooit meer een meeting hoeft te missen!

  167,95


  Titel: Nokia 4.2 - 32GB - Zwart
  Prijs: € 167,95
  Productcode: 9200000106658614


   

De Nokia 4.2 is dankzij Google Assistant jouw geschikte telefoon én hulp in één. Vraag Google Assistant om hulp, ontvang de juiste route, laat Google Assistant bellen en dat alles sneller dan ooit. Leuk om te weten is dat de Nokia 4.2 in het zwart le....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top