Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Netgear Orbi RBK30 - Multiroom Wifi Systeem / Rout


 • Netgear Orbi RBK30 - Multiroom Wifi Systeem / Rout
  Netgear Orbi RBK30 - Multiroom Wifi Systeem / Rout Met Orbi heeft Netgear een ware alles-in-één netwerkoplossing gecreëerd die een stabiel netwerk opzet zonder haperingen of verlies van snelheid. De Multiroom Wifi oplossing zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwer. De RBK30 bestaat uit één Orbi-router en een Wall-plug satelliet, deze combinatie is ideaal voor een huis met 2 verdiepingen.

  Plus- en minpunten van de Netgear Orbi RBK30
  Complete wifi-dekking voor je huis
  MU-MIMO: gelijktijdig buffervrij streamen naar meerdere apparaten
  Eén wifi-naam (SSID) voor je hele huis
  3x Gigabit ethernetpoort op de Orbi-router: Voorzie apparaten (consoles, Smart TV's) van een snelle bedrade verbinding
  1 Gigabit ethernetpoort op de wall plug satelliet
  Eenvoudig te installeren via de gratis app

  Draadloze bereik van Orbi RBK30 is minder dan dat van Orbi RBK50

  Tips van onze specialist
  Plaats de satelliet centraal in je woning
  Dit multiroom wifi systeem is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben

  Krachtige draadloze en bedrade prestaties
  Orbi is een Tri-band netwerkoplossing, wat betekent dat het gebruik maakt van 3 aparte wifi-banden (een 2,4 GHz en twee 5 GHz). De RBK30 haalt een gecombineerde snelheid van 2167 Mbps, waarvan 400 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band en 2x 867 Mbps op de 5 GHz band.

  Die tweede 5 GHz wifi-band gebruikt Orbi overigens om de communicatie tussen het basistation en de satellietstekker op plaats te laten vinden. Verbonden apparaten worden automatisch op de meest geschikte wifi-band geplaatst om te verzekeren dat je bandbreedte optimaal wordt gebruikt. Naast de uitzonderlijke draadloze prestaties kun je dankzij de 3 extra Gigabit netwerkpoorten die op het basisstation zitten ook rekenen op uitstekende bedrade prestaties. Daarnaast beschikt de satellietstekker ook nog eens over een extra Gigabit netwerkpoort.

  Complete wifi-dekking
  De set-up van Orbi bestaat uit een basisstation gecombineerd met een satellietstekker die draadloos met elkaar in verbinding staan. Over kabels trekken hoef je je dus geen zorgen te maken. Het basisstation sluit je net zoals je oude router aan op het modem en vervolgens plaats je de satellietstekker in een stopcontact (bij voorkeur) centraal in je woning. Wanneer het basistation en de satellietstekker met elkaar in verbinding staan zorgen ze voor een complete wifi-dekking.

  Geen verlies van snelheid
  Het unieke aan Orbi is dat er, in tegenstelling tot de router – wifi versterker combinatie, geen verlies van snelheid plaatsvindt. Daarnaast beschik je overal over een even sterk wifi signaal doordat het basistation en de satellietstekker constant met elkaar in verbinding blijven en jou automatisch met het sterkste signaal verbinden. En waar wifi versterkers kunnen zorgen voor vertraging schakelt Orbi zonder hapering tussen basistation en de satellietstekker.

  Installeren makkelijk gemaakt
  Het installeren van een router levert vaak frustratie op, maar ook hierin onderscheid Orbi zich. Mede dankzij de gratis Orbi app (voor iOS en Android) is de router eenvoudig in te stellen vanaf je smartphone of tablet. En na installatie beschik je bovendien over één enkele wifi-naam (SSID) voor je hele woning.


  279,99 170,69


  Titel: Netgear Orbi RBK30 - Multiroom Wifi Systeem / Rout
  Prijs: € 170,69
  Productcode: 9200000077085291


   

Met Orbi heeft Netgear een ware alles-in-één netwerkoplossing gecreëerd die een stabiel netwerk opzet zonder haperingen of verlies van snelheid. De Multiroom Wifi oplossing zorgt ervoor dat je huis voortaan beschikt over één groot draadloos netwer. D....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top