Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Belkin Qi wireless charger met standaard - 10W - W


 • Belkin Qi wireless charger met standaard - 10W - W
  Belkin Qi wireless charger met standaard - 10W - W De BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard levert 10 watt, waardoor hij sneller oplaadt dan standaard 5W-laders. Hij is geschikt voor iPhones vanaf serie 8 en nieuwer, maar ook de nieuwste smartphones van Samsung, Huawei, Nokia, LG, Sony en andere apparaten met Qi-ondersteuning.

  In één oogopslag:
  - Sneller draadloos opladen in vergelijking met (draadloze) laders van 5W
  - Geschikt voor alle Qi-smartphones, zoals de nieuwe iPhones, Samsung, LG
  - Meegeleverde adapter met een kabel van 1,5 meter voor optimaal opladen
  - Geschikt voor het opladen met de meeste hoesjes van kunststof (tot 3 mm)
  - Twee ledlampjes geven de laadstatus weer
  - Twee jaar garantie, en één extra jaar garantie bij registratie
  - Voldoet aan alle door Apple vereiste en gewenste standaarden  Tot drie jaar bescherming
  Kwaliteit is voor Belkin van groot belang en daarom leveren we dit laadstation met twee jaar garantie. Je kunt bovendien van een extra jaar garantie profiteren als je je nieuwe laadstation registreert op Belkin.com.

  Sneller draadloos laden
  Met de BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard kunnen all smartphones met Qi-ondersteuning draadloos worden opgeladen tot 10 watt. Dit hogere vermogen betekent dat de standaard sneller oplaadt dan draadloze laders van 5 watt en de standaard wandladers van 5 watt die meestal worden meegeleverd met een smartphone.  Opladen in horizontale en verticale stand
  De originele, doordachte vormgeving maakt het mogelijk om jouw apparaat eenvoudig uit te lijnen met de standaard zodat het optimaal kan worden opgeladen in zowel de horizontale als de verticale stand. Je kunt jouw telefoon gewoon blijven gebruiken tijdens het opladen, zowel voor het bekijken van films als het surfen op het internet.


  Universele compabiliteit
  Qi is een erkende draadloze standaard in ontwikkeling, die eigendom is van het Wireless Power Consortium (WPC). Het doel is om makkelijke en veilige draadloze laadoplossingen te leveren die compatibel zijn met alle apparaten die het Qi-logo dragen. Alle draadloze laders van Belkin zijn zo ontwikkeld dat ze de Qi-standaard voor draadloos opladen, zoals uiteengezet door het WPC, ondersteunen. Deze volledig Qi-gecertificeerde draadloze lader is daarom compatibel met alle apparaten die Qi ondersteunen.

  Ledlampje voor laadstatus
  Een subtiel ledlampje geeft aan dat je telefoon op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Het lampje is ontworpen om de omgeving of je slaap niet te verstoren. Als het lampje wit is, wordt jouw apparaat optimaal opgeladen.
  Detectie van onbekende voorwerpen
  Een ledlampje waarschuwt als er onbekende voorwerpen, zoals sleutels of munten, op de draadloze lader ligt die het opladen negatief zouden kunnen beïnvloeden. Detectie van onbekende voorwerpen helpt voorkomen dat de lader onnodig stroom verbruikt en warmte afgeeft, waardoor de smartphone of andere warmtegevoelige voorwerpen beschadigd kunnen raken. Wanneer je magnetische houders, metalen hoesjes of andere voorwerpen tussen je telefoon en de lader plaatst, werkt de lader mogelijk minder goed en kunnen magnetische strips of RFID-chips (o.a. te vinden in creditcards, toegangspassen en paspoorten) beschadigd raken.

  Gebruik in combinatie met hoesje
  Je hoeft je toestel niet uit zijn hoesje te halen. De BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard is namelijk zo ontwikkeld dat hij bij gebruik van de meeste lichte kunststof hoesjes van tot 3 mm dik gewoon jouw apparaat oplaadt. Let op: niet compatibel met metalen hoesjes.

  Details:
  1. Antislip-laadstation met een voet van polycarbonaat biedt stootbescherming voor extra duurzaamheid
  2. Unieke elektromagnetische afscherming ter vermindering van interferentie bij gebruik van de smartphonefuncties
  3. Qi-gecertificeerde tweelaagse laadspoel met extra dik ferriet voor meer kracht bij het laden en een groter laadoppervlak voor eenvoudige uitlijning
  4. Oplossing met één chip die universele compatibiliteit biedt voor het optimaal opladen van apparaten met 5 W, 7,5 W, 9 W en 10 W
  5. Een thermische sensor regelt de temperatuur voor veilig en efficiënt opladen
  6. Aluminium afscherming voor behoud van de smartphonefunctionaliteit zodat je jouw telefoon kunt blijven gebruiken tijdens het opladen; de levensduur van de batterij en onmisbare telefoonfuncties worden niet verstoord  Aangesloten apparatuurgarantie tot € 2.000
  De BOOST↑UP Bold draadloze 10W-laadstandaard voor apparaten van Apple, Samsung, LG en Sony wordt geleverd met aangesloten-apparatuurgarantie van Belkin. Als je apparaat beschadigd raakt door een elektrische lading, terwijl het goed is aangesloten op de lader, dan zal Belkin jouw apparaat repareren of vervangen tot een bedrag van € 2.000.

  34,99


  Titel: Belkin Qi wireless charger met standaard - 10W - W
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000094573796


   

De BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard levert 10 watt, waardoor hij sneller oplaadt dan standaard 5W-laders. Hij is geschikt voor iPhones vanaf serie 8 en nieuwer, maar ook de nieuwste smartphones van Samsung, Huawei, Nokia, LG, Sony en andere appar....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top