Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Walra synthetisch kussen Dublin (60x70 cm)


 • Walra synthetisch kussen Dublin (60x70 cm)
  Walra synthetisch kussen Dublin (60x70 cm) Dit hoofdkussen Dublin komt uit de Walra Collectie. Het hoofdkussen is een box model van 5 cm dik. De tijk van het kussen is gemaakt van zachte 100% katoen en gevuld met synthetische??bolletjes. Het kussen heeft een vulgewicht van 800 gram en kan doordat het kussen een rits heeft in dikte gedoseerd worden. Dit medium kussen is geschikt voor zij en rug slapers. Doordat je het kussen op 60 graden kunt wassen is het kussen anti huisstofmijt. Het kussen heet een afmeting van 60x70 cm.OnderhoudsinstructiesWij adviseren om dit Walra Dublin kussen dagelijks op te kloppen en te laten luchten. Het kussen kan op 60 graden gewassen worden en op een lage temperatuur gedroogd worden in de droger. Daarnaast is het raadzaam om gebruik te maken van een molton sloop onder het kussensloop. Een molton beschermt het kussen tegen vocht en vuil. Walra synthetisch kussen Dublin (60x70 cm)

  29,95 29,95


  Titel: Walra synthetisch kussen Dublin (60x70 cm)
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 86518408-0000-Wit


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top