AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Microsoft Word 2013 - 32 bits / 64 bits - 1 gebrui


 • Microsoft Word 2013 - 32 bits / 64 bits - 1 gebrui
  Microsoft Word 2013 - 32 bits / 64 bits - 1 gebrui Geweldige documenten creëren en delen
  Met Word 2013 kun je mooiere en aantrekkelijkere documenten maken, en met meer mediatypen werken, zoals online video's en afbeeldingen. Je kunt zelfs PDF-bestanden openen. Doe meer: zet er online video in, open een PDF-bestand en bewerk de inhoud, lijn moeiteloos afbeeldingen en diagrammen uit. De nieuwe leesmodus is helder en leidt niet af. En het werkt geweldig op tablets.

  Beter voor de ogen
  Nieuwe leesstand. Tekst wordt automatisch in kolommen gerangschikt, zodat je gemakkelijker van het scherm kunt lezen. Minder menu’s betekent meer aandacht voor je inhoud, met alleen de hulpmiddelen die waarde toevoegen aan wat je leest.

  Lezen hervatten. Geniet van je boek, pauzeer even en ga dan verder waar je was gebleven. Zelfs op een andere pc of tablet. Word plaatst automatisch een bladwijzer op de laatste plek waar je gelezen hebt.**

  **Vereist een internetverbinding; moet worden aangemeld met een Microsoft-account of een Office 365-account

  Met groter gemak samenwerken
  Opmerking beantwoorden. Houd het gesprek in de gaten. Plaats opmerkingen en beantwoord deze naast de tekst die je bespreekt, zodat iedereen meteen kan zien wie heeft geantwoord en wanneer.

  Online presenteren. Geniet van meer flexibiliteit. Toon je document aan iedereen in je werkgroep, zelfs als men geen beschikking heeft over Word. Stuur een link en men kan je tijdens het presenteren van het document op je scherm, online in een browser volgen.

  Je documenten afwerken als een pro
  PDF-conversie. Deze manier van tijdbesparing zul je wel kunnen waarderen. Open een PDF-bestand in Word en maak gebruik van de mogelijkheid om de inhoud, zoals paragrafen, lijsten en tabellen, te bewerken alsof het in Word was gemaakt.

  Lijnhulpmiddelen. Bereik een prachtig afgewerkte, professionele look - lijn je grafieken, foto's, video's en diagrammen uit met je tekst. Handige lijnhulpmiddelen worden ter plaatse zichtbaar als je ze nodig hebt en verdwijnen weer als je ermee klaar bent.

  36


  Titel: Microsoft Word 2013 - 32 bits / 64 bits - 1 gebrui
  Prijs: € 36,00
  Productcode: 9200000010123842


   

Geweldige documenten creëren en delen
Met Word 2013 kun je mooiere en aantrekkelijkere documenten maken, en met meer mediatypen werken, zoals online video's en afbeeldingen. Je kunt zelfs PDF-bestanden openen. Doe meer: zet er online video in, open ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top