De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
PolderTEAK PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Cinderella Orthoflex Hoofdkussen - Medium Soft - S


 • Cinderella Orthoflex Hoofdkussen - Medium Soft - S
  Cinderella Orthoflex Hoofdkussen - Medium Soft - S Ieder mens is uniek! Daar is de Cinderella Orthoflex collectie op afgestemd. In samenspraak met diverse fysiotherapeuten heeft Cinderella 6 verschillende hoofdkussens ontwikkeld. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht. Orthoflex type M/S (Medium/Soft) is de derde op rij van licht naar zwaar. Dit hoofdkussen biedt optimale ondersteuning en drukverdeling voor nek en schouders.

  Door de goede houding van de wervelkolom ontspannen de spieren en voorkomt het inklemmen van de zenuwen. Door de drie bovenvlakken, die varieren in vulgewicht, biedt het kussen een optimale ondersteuning aan het hoofd bij iedere slaaphouding. Cinderella kent een garantietermijn van 5 jaar op fabricagefouten. Ons advies is het hoofdkussen dagelijks op te kloppen en regelmatig te luchten.

  48,95


  Titel: Cinderella Orthoflex Hoofdkussen - Medium Soft - S
  Prijs: € 48,95
  Productcode: 9200000011132754


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top