Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Ring Stick Up Cam Beveiligingscamera - Draadloos -


 • Ring Stick Up Cam Beveiligingscamera - Draadloos -
  Ring Stick Up Cam Beveiligingscamera - Draadloos - Houd alles in de gaten wat belangrijk is met de Ring Stick Up Cam Batterij, de eerste Ring-camera voor binnen en buiten die werkt met een batterij. Deze beveiligingscamera stuurt meldingen naar je telefoon, tablet en pc als er beweging wordt gedetecteerd. Beantwoord deze meldingen vanaf elke locatie ter wereld en je kunt direct zien, horen en spreken met wie er voor de deur staat. De veelzijdige Stick Up Cam kun je op een plat oppervlak neerzetten zodat je hem zo nodig kunt verplaatsen, of je bevestigt hem op een vaste locatie aan de muur of het plafond. De camera krijgt via een ethernetkabel stroom en kan zo ook verbinding maken met internet. Je kunt daarnaast kiezen voor stroom via een USB-kabel en internet via wifi. Bij aankoop van een Stick Up Cam krijg je alles wat je voor de installatie nodig hebt, dus binnen enkele minuten kun je hem al gebruiken. Daarbij krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect Basic Plan, waarmee je alle beelden van je camera kunt opslaan, terugkijken en delen.

  Voordelen Ring Stick Up Cam
  Werkt zowel binnen als buiten, heeft 1080p HD-video en is dankzij het compacte ontwerp bijna overal te bevestigen;
  Werkt op batterij, dus geen gedoe met draden;
  Laat je vanaf je telefoon, tablet of pc vanaf elke locatie bezoekers zien, horen, en met hen spreken;
  Stuurt meldingen naar je apparaten zodra er beweging wordt gedetecteerd;
  Laat je dankzij livebeeld on demand altijd zien wat er thuis gebeurt;
  Heeft internetverbinding via wifi of ethernetkabel;
  In de verpakking vind je alles wat je nodig hebt om je apparaat binnen enkele minuten in gebruik te nemen.

  Bescherming waar en wanneer je het nodig hebt
  Houd je huis in de gaten met de nieuwe Stick Up Camera Batterij. Plaats hem binnen of buiten, tegen de muur of op een plat oppervlak.

  1080p HD-video & tweerichtingsspraak
  Zie, hoor en spreek met mensen vanaf elke locatie.

  Bewegingsgeactiveerde meldingen
  Ontvang direct een melding op je telefoon, tablet en pc zodra er thuis beweging wordt gedetecteerd.

  Diverse plaatsingsmogelijkheden
  Gebruik de Stick Up Cam waar je wilt: zet hem op een plat oppervlak of bevestig hem aan de muur of het plafond.

  Beveiliging door weer en wind
  De nieuwe Stick Up Cam is ontworpen om alle weersomstandigheden aan te kunnen. Hiermee geeft hij je betrouwbare beveiligingen, hoe slecht de weersvoorspellingen ook zijn.

  Gepersonaliseerde bewegingszones
  Creëer en personaliseer maximaal drie bewegingszones zodat je zelf in de hand hebt welke belangrijke gebieden van je huis en woonerf je in de gaten houdt.

  Overzicht in één app
  Koppel al je Ring-apparaten aan de Ring-app en gebruik één overzichtelijk dashboard voor je gehele thuisbeveiliging.

  Oplaadbare batterij
  De Ring Stick Up Cam met Batterij werkt met een quick-release oplaadbare batterij welke je kan opladen met de meegeleverde USB-kabel. Als je het handig vind kan je zelfs een extra oplaadbare batterij kopen, zodat je echt nooit meer zonder stroom hoeft komen te zitten.

  Ook leverbaar in bedrade uitvoering
  Mocht je liever een zwarte Ring Stick Up Cam willen die bedraad is in plaats van met een batterij is dat ook mogelijk. Kijk dan even bij de Ring Stick Up Cam Bedraad Zwart.

  Veiligheidsring rondom je huis
  Je kan de Ring Stick Up Cam perfect gebruiken om je huis van binnen en buiten te beschermen. Daarnaast kan je jouw Ring Stick Up Cam combineren met een Ring video deurbel en creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

  Ring Cloud Video Recording
  Zoals bij alle Ring producten krijg je bij de aanschaf een 30 dagen proefabonnement op het Ring Protect Basis Plan. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat je de beelden op elk moment kan terugkijken of delen. Na deze periode zal je een abonnement moeten afsluiten om alle beelden van de camera te kunnen opslaan, terugkijken en delen. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kan je zelf afsluiten via de website van Ring. Je betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als je voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.

  Inhoud verpakking:
  • Ring Sting Up Cam Batterij Zwart
  • Afdekplaatje onderkant
  • Standaard
  • Oplaadbare batterij
  • Gereedschap
  • Micro-USB-kabel voor oplaadbare batterij
  • Handleiding
  • Beveiligingssticker

  195


  Titel: Ring Stick Up Cam Beveiligingscamera - Draadloos -
  Prijs: € 195,00
  Productcode: 9200000103534664


   

Houd alles in de gaten wat belangrijk is met de Ring Stick Up Cam Batterij, de eerste Ring-camera voor binnen en buiten die werkt met een batterij. Deze beveiligingscamera stuurt meldingen naar je telefoon, tablet en pc als er beweging wordt gedetect....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top