Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Peter Evers Peter Evers
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Philips HF3520/01 Wake-Up-Light


 • Philips HF3520/01 Wake-Up-Light
  Philips HF3520/01 Wake-Up-Light Met de Philips HF3520/01 wake-up light word je actiever en fitter wakker. Van zon- en daglicht krijg je energie. Geïnspireerd op de zonsopgang maakt de Philips wake-up light gebruik van een combinatie van licht en geluid, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Het licht van de zonsopgangsimulatie verandert van zacht ochtendrood naar warm oranje tot helder geel licht. Samen met de prettige natuurgeluiden zorgt dag voor een goed begin van je dag. Belangrijkste kenmerken van de Philips wake-up light
  Geleidelijk ontwaken met natuurlijk licht Door de zonsopgang te simuleren, word je geleidelijk wakker en heb je 's morgens meer energie. In 30 minuten tijd wordt je kamer geleidelijk gevuld met achtereenvolgens zacht ochtendrood, oranje en helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. De wake-up light bevat tevens een bedlampje met 10 lichtinstellingen. De helderheid van het scherm kun je naar eigen voorkeur instellen met 4 verschillende instellingen.
  Prettig ontwaken met 5 natuurlijke geluiden Dankzij de keuze voor 5 verschillende natuurlijke geluiden kun je naar wens op een ontspannen manier wakker worden. Er zijn 5 geluiden waaruit je kunt kiezen: fluitende vogels, vogels in het bos, zen-tuin, zachte piano en zeegeluiden. In anderhalve minuut hoor je het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het gekozen niveau. Een goed begin van je dag!
  Display met automatische aanpassing De belichting van het display wordt automatisch aangepast. Als je slaapkamer volledig verlicht wordt, neemt de helderheid toe om het display leesbaar te houden. Als het donker is in je slaapkamer neemt de helderheid af. Hierdoor is het display niet verlicht als je probeert te slapen.
  FM-radio Luister naar je favoriete radioprogramma terwijl je wakker wordt.
  Klinisch bewezen werking De Philips wake-up light werd ontwikkeld door Philips, al meer dan 100 jaar expert op het gebied van licht. Dit is de enige wake-up light waarvan klinisch is bewezen dat hij ook echt werkt. Er werd onderzoek uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, waarbij de positieve effecten van de wake-up light op het wakker worden werden bestudeerd en ook bewezen. Niet alleen werd aangetoond dat je op een natuurlijke manier wakker wordt, maar ook dat je meer energie en een beter humeur hebt.
  Bedlampje De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig wakker worden wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de wake-up light kunnen worden aangepast.

  139,0 119


  Titel: Philips HF3520/01 Wake-Up-Light
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9000000012677980


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top