Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Crayola Washimals Huisdieren


 • Crayola Washimals Huisdieren
  Crayola Washimals Huisdieren Kleur & was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals™ voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Het badje werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur. De set bevat kleurstiften met ultra-schone en uitwasbare inkt voor de beste resultaten. Verzamel ze allemaal. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Versier en verzorg je nieuwe favoriete huisdieren.De inkt is ook afwasbaar van huid en kleding.Ook andere Crayola afwasbare viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren.
  Tips voor het schoonkrijgen van de WashimalsHoe verser de inkt nog is op de Washimal hoe gemakkelijker uw Washimal schoon te maken is.Verse vlekken vereisen meestal een spoeling onder de kraan.Bij intensievere kleuring kan heftiger schrobben onder een kraan vereisen.Washimals die gekleurd zijn en al voor meerdere dragen droog zijn, vereist het om deze 20 minuten onder te dompelen in water.Door te kleuren op vochtige Washimals kan de inkt onder de vezels doorlekken. Als de vlek vers is, laat dan je huisdier binnen een uur of twee weken om de kleur eruit te krijgen.Als de kleur is opgedroogd laat het huisdier dan een nacht weken.Gebruik van de schrobborstel helpt de inkt van de kleine vezels los te maken.Voor het beste resultaat, scrub je huisdier na het spelen onder stromend water en laat ze eerst opdrogen voordat je ze opbergt.
  Let op: De viltstiftkleuren in de doos kunnen afwijken van de verpakking.

  39,99


  Titel: Crayola Washimals Huisdieren
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000094933800


   

Kleur & was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals™ voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de dieren in bad wa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top