Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

anytime Futonbed Osaka (160x200 cm)


 • anytime Futonbed Osaka (160x200 cm)
  anytime Futonbed Osaka (160x200 cm) Op zoek naar een bed dat niet veel ruimte inneemt? Dan is dit Osaka bed iets voor jou. Het ontwerp van dit bed is ge????nspireerd op de Japanse Futon bedden. Kleine oprolbare bedden die weinig ruimte innemen. De Osaka is dan wel niet oprolbaar maar zeer praktisch in gebruik. Er is voldoende ruimte onder het bed om hier met behulp van lades of boxen van alles op te bergen. Nog niet helemaal overtuigd van de kleur? Het Osaka bed is ook verkrijgbaar in wit.Het bed wordt geleverd inclusief rolbodem en zonder matras deze kun je hergebruiken of zelf uitzoeken. Zo kun je een matras uitkiezen dat precies bij jouw wensen past: hard

  169,00 169


  Titel: anytime Futonbed Osaka (160x200 cm)
  Prijs: € 169,00
  Productcode: 86502483-0000-Bruin


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top