Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adobe Design Standard CS6 - MAC / Nederlands


 • Adobe Design Standard CS6 - MAC / Nederlands
  Adobe Design Standard CS6 - MAC / Nederlands Adobe Creative Suite 6 Design Standard biedt je supersnelle creativiteit met de nieuwe Mercury Graphics Engine in Adobe Photoshop® en het Mercury Performance System in Adobe Illustrator. Werk vlot aan nieuwe ontwerpprojecten zoals video's bewerken met Photoshop en ontwerpen voor iPads en andere tablets met Adobe InDesign. Versnel bovendien terugkerende taken voor afdrukproductie met tientallen tijdbesparende verbeteringen.

  Bekijk de beste nieuwe functies in CS6 Design Standard
  Werk supersnel aan complexe bestanden dankzij de Adobe Mercury Graphics Engine in Photoshop* en het Mercury Performance System in Illustrator. Bespaar tijd bij saaie productietaken dankzij de tientallen verbeteringen en gebruik InDesign om rijkelijk ontworpen eBooks of publicaties voor de iPad en andere tablets op te stellen.

  Ontdek wat je zoal kunt maken
  Lever buitengewone resultaten met de ultieme werkset voor drukwerkontwerpen en digitale publicaties. Bewerk digitale afbeeldingen, maak vectorafbeeldingen en maak pagina's op voor afdruk, eBooks en iPad-publicaties.

  Ontdek wat je al die tijd hebt gemist als je CS5 oversloeg
  We stellen je graag op de hoogte over de honderden nieuwe en verbeterde functies in Photoshop, Illustrator en InDesign waardoor je je beste werk ooit efficiënt creëert en levert.

  Snellere ontwerptaken in Photoshop
  Verfijn details snel met nieuwe en opnieuw ontwikkelde gereedschappen. Pas tekststijlen toe, gebruik vectorlagen om lijnen toe te passen en verlopen aan vectorobjecten toe te voegen, maak aangepaste en onderbroken lijnen, zoek snel naar lagen en nog veel meer.

  Afbeeldingen overtrekken in Illustrator
  Converteer rasterafbeeldingen naar bewerkbare vectoren met een volledig nieuwe engine voor het overtrekken van afbeeldingen. Behaal zuivere lijnen, nauwkeurige aanpassingen en betrouwbare resultaten zonder complexe besturingselementen.

  Alternatieve lay-out in InDesign
  Maak en ontwerp binnen hetzelfde document en met behoud van controle Alternatieve lay-outs die content op de pagina plaatsen en tekst synchroniseren voor andere paginaformaten, standen of apparaten.

  Videobewerking in Photoshop
  Bewerk video's in Photoshop en voeg ze in je digitale publicatieprojecten in. Combineer snel videofragmenten en stilstaande beelden met behulp van overgangen, audio en effecten, zoals pannen en zoomen.

  Verbeterde autocorrecties in Photoshop
  Verbeter je afbeeldingen met de verbeterde automatische optie voor Curven, Niveaus en Helderheid/contrast. Geïntegreerde intelligentie van duizenden met de hand geretoucheerde afbeeldingen zorgt voor een beter uitgangspunt bij het maken van aanpassingen.

  Slim aanpassen aan tekstkader in InDesign
  Stel door middel van eenvoudige parameters je kaders zo in dat ze vergroten wanneer tekst wordt toegevoegd. Laat je kaders automatisch vergroten en verkleinen voor kopteksten, toelichtingen of andere variabele inhoud.

  Vullen met behoud van inhoud in Photoshop
  Verwijder elk gewenst afbeeldingsdetail of -object en zie hoe met de functie Vullen met behoud van inhoud de lege ruimte op bijna miraculeuze wijze wordt gevuld. Stem belichting, kleurtoon en ruis zo op elkaar af dat het lijkt alsof de verwijderde inhoud nooit in de afbeelding stond.

  Inhoud

  Photoshop® CS6
  Illustrator® CS6
  InDesign® CS6
  Acrobat® X Pro
  Bridge CS6
  Media Encoder CS6
  Systeemeisen

  Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  Mac OS X v10.6.8 of v10.7
  2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  7 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-opslagapparaten worden geïnstalleerd)
  Monitor met een resolutie van 1.024 x 768 (1.280 x 800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 256 MB VRAM
  Voor OpenGL 2.0 geschikt systeem
  Dvd-rom-station compatibel met dvd's met twee lagen
  Adobe Flash Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  Deze software werkt niet zonder activering. Breedbandinternetverbinding en registratie zijn vereist voor softwareactivering, validering van abonnementen en toegang tot online services.† Activering via telefoon is niet beschikbaar.
  Let op!

  Dit is de Nederlandse versie en alleen geschikt voor computers met een Apple besturingssysteem (zie systeemeisen)

  988,5


  Titel: Adobe Design Standard CS6 - MAC / Nederlands
  Prijs: € 988,50
  Productcode: 1003004012253411


   

Adobe Creative Suite 6 Design Standard biedt je supersnelle creativiteit met de nieuwe Mercury Graphics Engine in Adobe Photoshop® en het Mercury Performance System in Adobe Illustrator. Werk vlot aan nieuwe ontwerpprojecten zoals video's bewerken me....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top