Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Nightmares from the deep 3 - Davy Jones (PC)


 • Nightmares from the deep 3 - Davy Jones (PC)
  Nightmares from the deep 3 - Davy Jones (PC) Ga samen met museumcurator en parttime heldin Sarah Black een laatste confrontatie met de beruchte piraat Davy Jones aan!Museumcurator Sarah Black staat op het punt om een aantal opmerkelijke onthullingen over de legendarische Davy Jones te doen. De beruchte zeerover steekt daar echter hoogstpersoonlijk een stokje voor door Sarah en haar dochter Cory te ontvoeren. De listige Jones weet Cory over te halen om een pact te ondertekenen waarna ze voorgoed aan de schurk is overgeleverd. Kan Sarah de overeenkomst ongedaan maken? Deze prachtige Collector’s Edition biedt tal van extra’s zoals een uitgebreid bonusavontuur waarin je het opneemt tegen nóg een slechterik. Verken het eiland van Davy Jones ontmoet bijzondere piraten en een lieve viervoeter terwijl je stap voor stap het ware levensverhaal van Davy Jones ontrafelt!Kenmerken- Ontrafel het levensverhaal van Davy Jones- Adembenemende zoek en vind scènes- Originele en vermakelijke puzzels- Red Cory

  9,99 8,99


  Titel: Nightmares from the deep 3 - Davy Jones (PC)
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 86349440-0000


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top