Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Peter Evers Peter Evers

Huawei P20 Lite - 64GB - Dual Sim - Zwart


 • Huawei P20 Lite - 64GB - Dual Sim - Zwart
  Huawei P20 Lite - 64GB - Dual Sim - Zwart Wil je altijd bereikbaar zijn en gebruik je jouw smartphone redelijk veel? De Huawei P20 Lite geeft je goede specificaties voor een goede prijs. Met een dubbele camera aan de achterkant van je smartphone kun je bijvoorbeeld foto's met diepte maken of een groter geheel vastleggen. De Huawei P20 Lite heeft een vingerafdrukscanner op de achterkant waarmee je veilig je smartphone kan ontgrendelen.  Plus- en minpunten van de Huawei P20 Lite
  Met FHD+ beeldscherm
  Je profiteert dag in dag uit van dezelfde snelheid en prestaties
  De batterij gaat lang mee en laadt snel op
  Kwetsbaar door body van gehard glas, bescherm daarom je toestel door bijpassende accessoires.

  Camera
  Til je smartphone-foto’s naar een hoger niveau met de Huawei P20 Lite. De 16MP dualcamera met speciale bokeh-lens en groot diafragma heeft verbluffende resultaten. De Huawei P20 Lite maakt serieus werk van selfies. De nieuwe selfiecamera gebruikt Light Fusion-technologie om heldere selfies te maken onder alle omstandigheden.

  Design
  De samensmelting van metaal en glas voelt net zo goed als het eruitziet. Het prachtige 5.84” FHD+ scherm is jouw venster op de wereld, alles waar je van houdt handig gerangschikt dankzij onze intuïtieve gebruikersinterface. Met zijn sterke metalen frame en body van gehard glas ligt het toestel perfect in de hand.

  Prestaties
  De Huawei P20 Lite wordt na verloop van tijd niet langzamer. Je profiteert dag in dag uit van dezelfde snelheid en prestaties. De Huawei P20 Lite houd je gegevens goed beschermd dankzij toegang met je vingerafdruk. Je hoeft geen codes te onthouden om je toestel te ontgrendelen maar alleen je vinger op de sensor te leggen.


  @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }De smartphone die je bekijkt is top, maar het kan altijd beter: De Huawei P20 lite met vingerafdrukscanner! De Huawei P20 met Artificial Intelligence gedreven camera's! De Huawei P20 Pro met vier AI gedreven camera's

  Op zoek naar een accessoire? Bekijk hier alle accessoires die geschikt zijn voor de Huawei P20 Lite.

  272,95


  Titel: Huawei P20 Lite - 64GB - Dual Sim - Zwart
  Prijs: € 272,95
  Productcode: 9200000090174287


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top