Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Acer Aspire C720p - Touchscreen | 4GB - Refurbishe


 • Acer Aspire C720p - Touchscreen | 4GB - Refurbishe
  Acer Aspire C720p - Touchscreen | 4GB - Refurbishe  De Acer Aspire C720 Chromebook biedt je snelle en eenvoudig toegang tot alles wat je wilt en nodig hebt, van een scala aan Google apps en diensten tot jouw foto's en sociale netwerken.

  Personaliseer je Chromebook met duizenden apps
  Je kunt meteen aan de slag met je nieuwe computer! Personaliseer je Chromebook met nog duizenden andere apps uit de Chrome Web Store. In tegenstelling tot andere computers, ben je geen tijd kwijt met het installeren van software. Je kunt na het uitpakken van de Chromebook direct aan de slag. Met de gratis en automatische updates wordt de kwaliteit van de Chromebook gewaarborgd en blijft deze altijd up-to-date! Daarnaast is de Chromebook opmerkelijk dun en licht, zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen.

  De voordelen op een rij:
  Automatische updates: Chromebooks worden automatisch geupdate. Hierdoor blijven al jouw apps up-to-date en geniet je van het nieuwste besturingssysteem, zonder er zelf iets voor te hoeven doen!
  Direct aan de slag zonder setup: Chromebooks vergen bijna geen setup. In tegenstelling tot andere computers, ben je geen tijd kwijt met het installeren van software. Je kunt na het uitpakken van de Chromebook direct aan de slag!
  Ingebouwde virusbescherming: De Chromebook is zo ontworpen dat virussen en malware geen schijn van kans maken. Het installeren van anti-virusprogramma's is niet eens nodig.
  Opslag in de cloud: Jouw apps, documenten, foto's en meer zijn extra beveiligd opgeslagen in de cloud en de Chromebook bied je snel op meer plaatsen toegang tot jouw digitale bezit.
  Google Docs: Gebruik Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties om content te delen met anderen. Je kunt bestanden van Microsoft Office, Photoshop, Illustrator en meer dan 30 andere bestandstype rechtstreeks in Google Drive weergeven.

  Let op:
  Windows programma's zoals Microsoft Office kunnen hier niet op geïnstalleerd worden.
  Deze Chromebook wordt geleverd met een qwerty-toetsenbord zoals wordt gebruikt in Nederland.

  Wil je graag meer weten over Chrome OS? Klik dan hier.

  179,95


  Titel: Acer Aspire C720p - Touchscreen | 4GB - Refurbishe
  Prijs: € 179,95
  Productcode: 9200000020432033


   

De Acer Aspire C720 Chromebook biedt je snelle en eenvoudig toegang tot alles wat je wilt en nodig hebt, van een scala aan Google apps en diensten tot jouw foto's en sociale netwerken.

Personaliseer je Chromebook met duizenden apps
Je ku....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top