Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BK Easy Induction Steelwok - Ø 30 CM - speciaal vo


 • BK Easy Induction Steelwok - Ø 30 CM - speciaal vo
  BK Easy Induction Steelwok - Ø 30 CM - speciaal vo Aanbakken en vastplakken is verleden tijd met de BK Easy Inductie Koekenpan. Deze pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus coating. Deze coating beschermt je pan tegen aanbakken waardoor je vetarm kunt bakken. De koekenpan is geschikt voor inductie. BK Easy Induction Steelwok - 30 CM De BK Easy Steelwok is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 160 graden Celsius. De belangrijkste specificaties BK Easy Inductie Steelwok - 30 CMMateriaal: aluminiumAnti-aanbaklaagVaatwasmachinebestendig
  De pan in gebruik Gebruik de BK Easy Inductie Steelwok voor het wokken van groenten of vlees/vis. De pan is vaatwasmachinebestendig.De BK Easy Inductie Steelwok is een grote steelwok van sterke materialen. De handgreep heeft een stevige grip en blijft onder alle omstandigheden koud. De pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus coating die de pan beschermt tegen aanbakken, vastplakken en krassen. De pan warmt snel op en de warmte wordt goed verdeeld. Over de serie Easy Inductie De BK Easy Inductie serie bestaat uit pannen met een perfecte warmteverdeling. Hierdoor zijn de pannen snel warm en vrijwel direct te gebruiken. Deze uit aluminium gemaakte pannen besparen tevens energie tijdens het koken. Kortom, een geweldige kookhulp bij het bereiden van diverse culinaire maaltijden. Over het merk BK BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

  73,95 43,16


  Titel: BK Easy Induction Steelwok - Ø 30 CM - speciaal vo
  Prijs: € 43,16
  Productcode: 9200000002757777


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top