Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger


 • Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger
  Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger Op zoek naar een complete, stille en lichtgewicht steelstofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren, waarmee je ook dierenharen weghaalt zonder te niezen? Dan is de Dyson Cyclone V10 Absolute geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun je tot wel 60 minuten stofzuigen. Voldoende om je hele huis mee te stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dyson Cyclone V10 Absolute is in 3,5 uur weer volledig opgeladen. Dit is vrij snel voor een steelstofzuiger. Daarnaast is de Dyson Cyclone V10 Absolute makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Met een gewicht van 2,67 kg is de Dyson Cyclone V10 Absolute - Steelstofzuiger vrij licht. Je tilt hem dus makkelijk op. Het HEPA filter houdt minimaal 99,97% van alle stofdeeltjes tegen en is geschikt voor mensen met een stofallergie. Voordelen van de Dyson V10 Absolute – Steelstofzuiger Lange gebruikstijd van 60 minuten bij gebruik van een ongemotoriseerd mondstuk. Geschikt voor het verwijderen dierenharen. Zeer complete stofzuiger met veel accessoires. Ook te gebruiken als kruimelzuiger. Met een gewicht van 2,67 kilo erg licht. Hoeft slechts 3,5 uur op te laden.
  Goed om te weten In de Max stand maakt de V10 Absolute een geluid van 87 decibel, wat meer lawaai is dan de meeste steelstofzuigers. Gelukkig hoef je deze stand niet continu te gebruiken. Wanneer je de gemotoriseerde vloerzuigmond in de max stand gebruikt heeft dit een grote impact op de accuduur. Gelukkig levert hij op de laagste stand ook goede prestaties.
  De Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met Handige combizuigmond voor harde vloeren en laagpolig en hoogpolig tapijt. Extra Fluffy vloerzuigmond, deze turbozuigmond is geschikt voor meer kwetsbare vloersoorten als marmer of parket. De gemotoriseerde minizuigmond is ideaal voor het schoonmaken van meubels en verwijderd dierenharen met gemak. Het combinatie-asseccoire, een plumeauborstel en een kleine zuigmond in een. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  Wat maakt de Dyson V10 Absolute bijzonder Fluffy vloerzuigmond met zachte roller - ideaal voor harde en kwetsbare vloeren De V10 Absolute beschikt over een Fluffy vloerzuigmond die ervoor zorgt dat het verwijderen van fijn stof en grote stukken vuil van harde vloeren zoals parket gemakkelijk verloopt. Je zal met de Dyson V10 als een speer door de ruimte gaan met schoonmaken! Verwijder gemakkelijk hardnekkig vuil De gemotoriseerde turboborstel is daarentegen geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil uit tapijten. Je hoeft dus niet meer langdurig op 1 plek te zuigen om alles goed schoon te maken. Tot 60 minuten gebruiksduur De nieuw ontwikkelde 525 watt accu levert een constante hoge zuigkracht tot wel 60 minuten. Dyson's intelligente energiebeheersysteem bewaakt de stroomverdeling om zo constante zuigkracht te leveren. Gemakkelijk oplaadstation De Dyson V10 laadt zich volledig op in 3,5 uur tijd. De stofzuiger is gemakkelijk op te bergen in het oplaadstation en zal zich dus tegelijk opladen voor een volgend gebruik. Snelle transformatie naar een kruimelzuiger De stofzuiger is snel en gemakkelijk te transformeren tot een kruimelzuiger. Het heeft een verwijderbare aluminium buis en vervolgens zijn de meegeleverde accessoires gemakkelijk op te plaatsen om zo ergens bovenop, eronder en ertussen schoon te kunnen maken. Je gebruikt de Dyson V10 Absolute dus gemakkelijk in de auto, op de trap en op diverse meubels. 2 Tier Radial™ cyclonen 14 cyclonen generen 79.000g waardoor zelfs microscopische deeltjes in het stofreservoir geslingerd worden. 40% groter stofreservoir Met zijn 40% grotere stofreservoir dan de Dyson V8™ stofzuiger, hoeft u minder vaak te stoppen om het reservoir te legen. Zo kunt u zonder onderbreking meer van uw huis of auto reinigen. Het stofreservoir heeft een 'point and shoot' mechanisme. Dyson service en garantie Dyson steelstofzuigers hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gaat er iets fout tijdens deze periode? Dan verzorgt Dyson onderdelen en reparaties. Mocht je apparaat niet meer te repareren zijn dan vervangt Dyson hem snel, zolang hij onder de garantie valt. Productspecificaties Dyson V10 Absolute SteelstofzuigerGebruikstijd: 60 minuten, 5 minuten in max stand.Oplaadtijd: 3.5 uurVoltage: 25.2 – 29.4 V7 Lithium-Ion batterijenVermogen motor: 525 WattZuigkracht normale modus (air watts): 33.8Zuigkracht Max modus (air watts): 151Geluidsniveau: 87 dBAutomatische zuigkrachtregelingInhoud opvangreservoir: 0.76 lHEPA filterAfmetingen (HxLxB): 256x1266x250 mmGewicht: 2.67 kg2 jaar garantie

  549,0 499


  Titel: Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger
  Prijs: € 499,00
  Productcode: 9200000090765430


   

Op zoek naar een complete, stille en lichtgewicht steelstofzuiger met goede prestaties op zowel harde als zachte vloeren, waarmee je ook dierenharen weghaalt zonder te niezen? Dan is de Dyson Cyclone V10 Absolute geschikt voor jou. Met deze snoerlo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top