Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Walther New Lifestyle - Fotolijst - Fotoformaat 30


 • Walther New Lifestyle - Fotolijst - Fotoformaat 30
  Walther New Lifestyle - Fotolijst - Fotoformaat 30 Moderne kunststof fotolijst met een licht gerond profiel. Deze lijst is geschikt voor fotoformaat 30x40 cm. De hier genoemde formaat is het formaat van jouw foto/poster, de zogenaamde glasmaat. Dit zijn dus niet de buitenmaten van de lijst. Inclusief MDF achterwand en helder geslepen glas. De walther draaiclips maken het gemakkelijk om jouw foto/poster erin te plaatsen.

  Productkenmerken
  • Deze lijst kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen.br /• Deze lijst is alleen geschikt om op te hangen aan de muur.br /• Leverbaar in diverse kleuren en formaten.

  Walther
  Walther biedt een trendy en breed assortiment wissellijsten, portretlijsten, foto albums en gerelateerde cadeau artikelen. Als specialist in Europa heeft Walther een mooie collectie in diverse woonstijlen, formaten en kleuren. Door het aankleden van je woning met walther producten creëer je een echt thuisgevoel.

  7,95


  Titel: Walther New Lifestyle - Fotolijst - Fotoformaat 30
  Prijs: € 7,95
  Productcode: 9200000011395922


   

Moderne kunststof fotolijst met een licht gerond profiel. Deze lijst is geschikt voor fotoformaat 30x40 cm. De hier genoemde formaat is het formaat van jouw foto/poster, de zogenaamde glasmaat. Dit zijn dus niet de buitenmaten van de lijst. Inclusief....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top