Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Savigno babykamer (ledikant + commode + linnenkast


 • Savigno babykamer (ledikant + commode + linnenkast
  Savigno babykamer (ledikant + commode + linnenkast De landelijke stijl van de babykamer Savigno spreekt bij velen tot de verbeelding. Het reliëf komt prachtig tot zijn recht aan de achterkant van het ledikant. De fijne handgrepen komen door hun eenvoud prachtig tot hun recht op deze meubels. Deze details zorgen ervoor dat de kamer er net even anders uitziet dan de andere kamers. De commode beschikt over 3 lades en 2 deuren ideaal om al de spulletjes van je kindje in op te bergen. De linnenkast heeft 2 deuren met daaronder 3 laden in twee soorten afmetingen. Achter de deuren bevindt zich 1 hangrail en 2 legplanken. De kast biedt dus genoeg ruimte voor alle kleding voor je kindje.

  1408,00 1249


  Titel: Savigno babykamer (ledikant + commode + linnenkast
  Prijs: € 1.249,00
  Productcode: 86689677-0000-Wit


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top