Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

LED Wandlamp | Buitenlamp met Bewegingssensor | Tu


 • LED Wandlamp | Buitenlamp met Bewegingssensor | Tu
  LED Wandlamp | Buitenlamp met Bewegingssensor | Tu LED LOVERS – LED Buitenlamp – Bewegingssensor
  Deze Led Lovers wandlamp is ideaal voor goede verlichting rondom je schuur, huis of garage. De buitenlamp springt automatisch aan zodra er beweging wordt gedetecteerd in een donkere omgeving. Doordat de lamp is voorzien van een bewegingssensor verspilt het nooit energie. De lamp zal alleen aangaan wanneer het nodig is. Enorm handig in het donker!
  De lamp is voorzien cab 3 ingebouwde LED lampen die elk 100 lumen produceren. Hiermee heb je altijd een goede en hoogkwalitatieve lichtbron op de plekken waar je het nodig hebt. Je kunt de lamp namelijk zo monteren dat hij precies schijnt op de plek die verlicht moet worden.
  De tuinverlichting heeft een 120 graden sensorhoel. De delay time van deze handige wandlamp is ongeveer 20 seconden. Het detectiebereik is 10 tot 12 meter. De buitenlamp is energiezuinig en werkt op batterijen (niet inbegrepen). De afmeting van deze buitenlamp is 12 x 9,8 x 17,8 cm.
  Highlights:
  - Afmetingen: 12 x 9,8 x 17,8 cm
  - Sensor hoek: 120 Graden
  - Delay time: +- 20s
  - Detectie bereik: 10-12m
  - LED: 3 stuks LED
  - Voedingstype: 4X D-Batterij (Niet inbegrepen)
  Over ons:
  LED LOVERS is de specialist op het gebied van LED-verlichting. De ideale oplossing om elke ruimte binnen en rondom uw huis te verlichten.
  LED-verlichting is efficiënter, verbruikt minder en is krachtiger dan andere lichtbronnen. Om deze redenen biedt LED LOVERS een breed scala aan innovatieve en hoogwaardige producten. De verlichting is niet alleen voor binnen- en buiten, maar ook voor de veiligheid van uw huis.

  22,45


  Titel: LED Wandlamp | Buitenlamp met Bewegingssensor | Tu
  Prijs: € 22,45
  Productcode: 9200000081630601


   

LED LOVERS – LED Buitenlamp – Bewegingssensor
Deze Led Lovers wandlamp is ideaal voor goede verlichting rondom je schuur, huis of garage. De buitenlamp springt automatisch aan zodra er beweging wordt gedetecteerd in een donkere omgeving. Door....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top