Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Travel Pillow Reiskussen – Zacht Comfort Nek Kusse • Travel Pillow Reiskussen – Zacht Comfort Nek Kussen – Vliegtuig Kussen - Reiskussentje – Neksteun Voor Reis, Vliegtuig of Auto

  Travel Pillow Reiskussen – Zacht Comfort Nek Kusse Travel Pillow Reiskussen – Zacht Comfort Nek Kussen – Vliegtuig Kussen - Reiskussentje – Neksteun Voor Reis, Vliegtuig of Auto


  Voorkom nek, schouder en hoofd klachten met dit ergonomische nekkussen. Dit superzachte reiskussen garandeert een optimale ondersteuning voor je nek, schouders en hoofd tijdens het reizen. Het hoofdkussen is een wetenschappelijk bewezen reiskussen om je hoofd in een gezonde positie te houden wanneer je rechtop gaat slapen. De travelPillow zorgt ervoor dat je hoofd tijdens de rust in een ergonomische houding wordt gehouden. Geen knikkende hoofden meer, maar een verdiende rust tijdens het reizen.

  Het reiskussen zorgt ervoor dat je goed kan uitrusten tijdens het reizen. Het grootste voordeel van dit nekkussen is dat het wetenschappelijk bewezen is. Uit onderzoeken is gebleken dat een U-vorm kussen zorgt voor een hoge en lage wervelverschuiving. Om deze reden is er TravelPillow ontworpen. Dit hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat je nek en hoofd in een ergonomische positie liggen wanneer je rechtop wilt slapen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over nek, hoofd of rugklachten wanneer je bijvoorbeeld een lange reis hebt gemaakt.

  Voordelen
  ✔ Wetenschappelijk bewezen neksupport
  ✔ Zacht materiaal
  ✔ Meest comfortabele reiskussen
  ✔ Makkelijk te bevestigen
  ✔ Biedt een stevige ondersteuning
  ✔ Makkelijk te bevestigen
  ✔ Compact, dus makkelijk mee te nemen

  Compact, makkelijk mee te nemen
  Het is altijd een gedoe om een nekkussen mee te nemen op reis. Waar laat je het? Je moet het altijd onhandig aan je koffer hangen of in je hand houden. Het reiskussen neemt dit probleem weg. Doordat het zo compact is kun je het gemakkelijk opbergen in je rugzak of koffer. Vanaf nu hoef je dus geen onhandig groot nekkussen mee te dragen wanneer je gaat reizen. Een grote koffer is al genoeg!

  Comfortabel
  De travelPillow is gemaakt van superzacht fleece in combinatie met een unieke verborgen interne support. Daarnaast zitten er enkele extra kussen in verwerkt waardoor het extra comfort creëert voor je nek en hoofd.

  Ergonomische positie
  Waarschijnlijk weet je hoe lang het duurt om het beste reiskussen te vinden. Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd, maar alles is het net niet. Het is wetenschappelijk bewezen dat het kussen het hoofd in een betere ergonomische positie houdt dan een u-nekkussen. De TravelPillow is Een reiskussen dat je in de lucht, in de trein, in de bus of zelfs op de bank kunt gebruiken.

  Perfect voor jou
  Ben jij op zoek naar een hoofdsteun voor het reizen die draagbaar, licht en wasmachinebestendig zijn dan is dit beste oplossing voor u.

  22,95


  Titel: Travel Pillow Reiskussen – Zacht Comfort Nek Kusse
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9200000105556863


   

Travel Pillow Reiskussen – Zacht Comfort Nek Kussen – Vliegtuig Kussen - Reiskussentje – Neksteun Voor Reis, Vliegtuig of Auto


Voorkom nek, schouder en hoofd klachten met dit ergonomische nekkussen. Dit superzachte reiskussen garandeert een opti....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top