Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset)


 • Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset)
  Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset) Ter gelegenheid van haar 60-jarig artiestenjubileum en haar 75ste verjaardag verschijnt het complete oeuvre van Willeke Alberti in de 25 cd’s tellende boxset 'Telkens Weer Samen.'

  Telkens Weer Samen bevat alle singles en albums die Willeke sinds 1959 uitbracht. Daarnaast bevat de box ook haar vele samenwerkingen met o.a. vader Willy, Seth Gaaikema, Jeroen Krabbé, Jenny Arean, Andre Hazes en André van Duin, nummers die ze speciaal voor verzamelalbums opnam en een aantal nooit eerder uitgebrachte opnames gevonden in zowel het archief van Universal Music als Willeke’s privé-archief.
  De meest opvallende nummers daarbij zijn het niet eerder verschenen duet ‘Schrijf Me Niet’ met Rob de Nijs en het nummer ‘Huis Te Koop’, een Nederlandse vertaling van Lucifer’s ‘House For Sale’ dat ze opnam in 1976 maar wat ongemixt op een tape in de archieven achterbleef. Alle albums die Willeke uitbracht tussen 1964 en 1982 verschijnen in deze box voor het eerst in het geheel op cd, samen met tientallen singles en B-kanten die ook nooit eerder op cd werden uitgebracht. In totaal bevat de box 584 nummers.

  Willeke zegt zelf over de box: “Aan veel van die liedjes zijn voor mij herinneringen verbonden, net als voor u. Soms vrolijke en fijne herinneringen, soms liedjes die een emotie van verlies of verdriet oproepen. Maar altijd dierbaar. Ze zijn een deel van mijn verleden en van wie ik daardoor nu ben. En dat geldt ook voor u. Ze begeleiden en verbinden ons samen al een leven lang.”

  68,99


  Titel: Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset)
  Prijs: € 68,99
  Productcode: 9200000119868648


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top