Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset)


 • Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset)
  Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset) Ter gelegenheid van haar 60-jarig artiestenjubileum en haar 75ste verjaardag verschijnt het complete oeuvre van Willeke Alberti in de 25 cd’s tellende boxset 'Telkens Weer Samen.'

  Telkens Weer Samen bevat alle singles en albums die Willeke sinds 1959 uitbracht. Daarnaast bevat de box ook haar vele samenwerkingen met o.a. vader Willy, Seth Gaaikema, Jeroen Krabbé, Jenny Arean, Andre Hazes en André van Duin, nummers die ze speciaal voor verzamelalbums opnam en een aantal nooit eerder uitgebrachte opnames gevonden in zowel het archief van Universal Music als Willeke’s privé-archief.
  De meest opvallende nummers daarbij zijn het niet eerder verschenen duet ‘Schrijf Me Niet’ met Rob de Nijs en het nummer ‘Huis Te Koop’, een Nederlandse vertaling van Lucifer’s ‘House For Sale’ dat ze opnam in 1976 maar wat ongemixt op een tape in de archieven achterbleef. Alle albums die Willeke uitbracht tussen 1964 en 1982 verschijnen in deze box voor het eerst in het geheel op cd, samen met tientallen singles en B-kanten die ook nooit eerder op cd werden uitgebracht. In totaal bevat de box 584 nummers.

  Willeke zegt zelf over de box: “Aan veel van die liedjes zijn voor mij herinneringen verbonden, net als voor u. Soms vrolijke en fijne herinneringen, soms liedjes die een emotie van verlies of verdriet oproepen. Maar altijd dierbaar. Ze zijn een deel van mijn verleden en van wie ik daardoor nu ben. En dat geldt ook voor u. Ze begeleiden en verbinden ons samen al een leven lang.”

  68,99


  Titel: Telkens Weer Samen (Limited Edition Boxset)
  Prijs: € 68,99
  Productcode: 9200000119868648


   

Ter gelegenheid van haar 60-jarig artiestenjubileum en haar 75ste verjaardag verschijnt het complete oeuvre van Willeke Alberti in de 25 cd’s tellende boxset 'Telkens Weer Samen.'

Telkens Weer Samen bevat alle singles en albums die Willeke sinds 1....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top