Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

KidKraft Farm to table Houten Speelkeuken • KidKraft Farm to table Houten Speelkeuken

  KidKraft Farm to table Houten Speelkeuken Je kleine foodies hebben heerlijk speelplezier met de Farm-to-table speelkeuken met gemakkelijke EZ Kraft Assembly™! Kinderen kunnen hun groene vingers aan het werk zetten met de bloembak met wortels en rode uien voor het raam. De groente kan worden geoogst en op de snijplank in stukjes worden gesneden. Kinderen zijn dol op het knapperige geluid bij het snijden van de groenten. Die kunnen ze daarna bakken op de kookplaat met bewegingssensoren voor licht en geluid. Leer hoe belangrijk het is om je handen te wassen voor en na het koken in de ruime landelijke gootsteen, met licht en het geluid van stromend water! De kleintjes leren hoe ze keukenspullen kunnen opruimen in een grote koelkast met een ijsmaker die speelgoedijsblokjes maakt, en twee opslagkratten met houtprint. De meegeleverde spatel en pannen hangen op haakjes en de kleine chefs kunnen op een groot krijtbord hun dagschotels aankondigen. Een keuken om mooie herinneringen te creëren. De gemakkelijke snelle montage met innovatieve EZ Kraft Assembly™ zorgt voor minder bouw- en meer speeltijd!
  5 soorten spel - in de speelkeuken kunnen kinderen koken, snijden, schoonmaken, organiseren en creëren. 18-delige accessoireset met speelgoedetenswaren. Landelijke gootsteen met verlichting en het geluid van stromend water.Kookplaat met gasbranderdecoratie en licht en geluid.In het speelgoedtuintje zijn 3 wortelen en 3 rode uien te vinden die kunnen worden 'gesneden'. IJsblokjesmaker met 3 speelgoedijsblokjes.Snijplank en speelgoedmes. Krijtbord en pannenrek (krijt niet meegeleverd).2 opvouwbare stoffen opbergbakken met houtprint.Oven met doorzichtige deur en bergruimte onder de oven.De knoppen klikken en draaienEZ Kraft Assembly™Inclusief batterijen.Inclusief gedetailleerde, stapsgewijze montage-instructies. Slimme, stevige houten constructie.
  Download de gratis BILT-app in de App Store van Apple of Google Play, voor snelle en eenvoudige montage-instructies.

  189,0 149,94


  Titel: KidKraft Farm to table Houten Speelkeuken
  Prijs: € 149,94
  Productcode: 9200000093508963


   

Je kleine foodies hebben heerlijk speelplezier met de Farm-to-table speelkeuken met gemakkelijke EZ Kraft Assembly™! Kinderen kunnen hun groene vingers aan het werk zetten met de bloembak met wortels en rode uien voor het raam. De groente kan worde....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top