Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO BOOST - 17101


 • LEGO BOOST - 17101
  LEGO BOOST - 17101 Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, een leuke en eenvoudige manier voor bouwers vanaf 7 jaar om de basisprincipes van programmeren, techniek en robotica te leren.

  Wil je alvast oefenen met het coderen van LEGO BOOST? Probeer dan nu de demo en test Vernie de Robot!  Met LEGO BOOST leren kinderen van alles over herhalingen en variabelen, het verbetert hun STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en het ontwikkelt hun fantasie wanneer ze schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde.

  Voor LEGO BOOST zijn 6 AAA batterijen nodig, welke niet zijn inbegrepen.

  Let op: voor LEGO BOOST heb je een app nodig. Check hier of de LEGO BOOST app geschikt is voor jouw tablet of smartphone.

  Codeer Vernie de Robot
  Zet Vernie, jouw eigen robotvriend die kan praten, in elkaar en bouw hem precies zoals jij wilt! Je kunt zijn gedrag coderen en leuke activiteiten uitvoeren met de inbegrepen speelmat. Wanneer je tegen Vernie de Robot praat zal hij met gezichtsuitdrukkingen reageren die zijn humeur uitbeelden.

  Met zijn grote rupsbanden kan Vernie de Robot met verschillende snelheden in alle richtingen bewegen. Daarnaast kan Vernie ook afstanden inschatten, gebaren met zijn handen maken en accessoires vastpakken en meenemen. Vanaf de schieter op zijn schouder kun je pijltjes afvuren op het bijbehorende doel! Je kunt het veermechanisme van de schieter activeren door Vernies hoofd rond te draaien.  Bouw 5 verschillende modellen
  Naast Vernie de Robot kun je ook nog 4 andere modellen in elkaar zetten met LEGO BOOST, welke allemaal te bedienen zijn met je tablet of smartphone:

  • Met Frankie de Kat heb je een interactief huisdier, waar je zelf voor moet zorgen. Geef Frankie wel het juiste eten, want anders wordt hij verdrietig!
  • Als je echt wilt swingen kun je de Guitar4000 bouwen en hier leuke liedjes mee leren spelen.
  • Bereid de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) voor op spannende activiteiten door te testen met verschillende stukken gereedschap op het voertuig.
  • Codeer de AutoBuilder om zelf echte LEGO miniatuurmodellen te maken!  Download de LEGO BOOST app
  Om de verschillende robots en modellen te bouwen en coderen heb je de gratis LEGO BOOST app nodig, welke beschikbaar is voor iOS en Android tablets en smartphones. In deze app kun je digitale bouwinstructies vinden voor alle 5 de modellen van LEGO BOOST.

  De gebruiksvriendelijke LEGO BOOST app bevat intuïtieve software met een sleep-en-zet-neer coderingsinterface die op duidelijke pictogrammen is gebaseerd. Hoe meer activiteiten je voltooit, hoe meer programmeringsblokken je ontgrendelt!

  Kijk hier voor een overzicht van alle apparaten welke ondersteund worden voor de LEGO BOOST app. De app biedt regelmatig updates met nieuwe uitdagingen en programmeeropties die ontwikkeld zijn om sociaal spel te bevorderen.  135


  Titel: LEGO BOOST - 17101
  Prijs: € 135,00
  Productcode: 9200000075631726


   

Breng je LEGO creaties tot leven met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, een leuke en eenvoudige manier voor bouwers vanaf 7 jaar om de basisprincipes van programmeren, techniek en robotica te leren.

Wil je alvast oefenen met het coderen v....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top