Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BLACK+DECKER GWC1820PC bladblazer - laag geluidsni


 • BLACK+DECKER GWC1820PC bladblazer - laag geluidsni
  BLACK+DECKER GWC1820PC bladblazer - laag geluidsni In een handomdraai blad- en snoeiafval wegblazen van je oprit, terras of gazon? Deze krachtige BLACK+DECKER GWC1820PC-QW bladblazer met 18V 2,=Ah Lithium-Ion accu en POWERCOMMAND kan het! De GWC1820PC-QW bladblazer is uitermate geschikt voor het schoonblazen van gazons, borders, opritten, terrassen en andere harde oppervlakken. Activeer POWERCOMMAND met een druk op de knop om zwaarder blad- en snoeiafval weg te blazen. Voordelen: Met de POWERCOMMAND krijg je met één druk op de knop een hogere blaassnelheid – tot 209 km/u - om zwaarder blad- en snoeiafval weg te kunnen blazen van harde oppervlakken zoals een oprit, terras of gazon. Geniet van de vrijheid van snoerloos werken met deze bladblazer met 18V Lithium-Ion accu. De Lithium-Ion accu behoudt zijn lading wanneer je hem gedurende 90 dagen niet zou gebruiken. Hierdoor is de accu bijna altijd klaar voor gebruik. Ook aan comfort en gebruiksgemak is gedacht. Zo heeft de bladblazer een licht gewicht (1,7kg) waardoor de machine gemakkelijker te manoeuvreren en te controleren is tijdens het wegblazen van het tuinafval. De zachte handgreep zorgt trouwens voor meer comfort tijdens het gebruik. Als laatste zorgt het ontwerp van de bladblazer voor een lager geluidsniveau en dus een stillere werking. Specificaties: -Accuspanning: 18 V -Accu capaciteit: 2,= Ah -Accu type: Lithium-Ion -Blaassnelheid: 209 km/u -Gewicht: 1,7 kg -Laadtijd accu: 5 uur Verpakkingsinhoud: -GWC1820PC-QW bladblazer -18V 2,=Ah Lithium-Ion accu -Lader -Handleiding Tips & Tricks: Draag bij het gebruik van de bladblazer een beschermbril om de ogen te beschermen tegen rondvliegend materiaal. Blaas altijd van objecten en voorwerpen af om zo schade te voorkomen.

  98,99


  Titel: BLACK+DECKER GWC1820PC bladblazer - laag geluidsni
  Prijs: € 98,99
  Productcode: 9200000057567147


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top