Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers

5-in1 Epilator KM 8001 – Nat & Droog Epileren – Dr


 • 5-in1 Epilator KM 8001 – Nat & Droog Epileren
  5-in1 Epilator KM 8001 – Nat & Droog Epileren Met de TheBuddies 5-in 1 epilator ga je voor een langdurig glad resultaat. Heb je last van fijne haartjes? Met de TheBuddies epilator verwijder je moeiteloos alle ongewenste haargroei. Bespaar tijd met het extra brede epileerhoofd. Benen, lichaam en gezicht epileer je in rap tempo volledig glad. De epilator is zowel droog als nat te gebruiken. Epileren in de douche of in bad zorgt voor een minder pijnlijke behandeling. De epilator is volledig draadloos te gebruiken. Het lichtje zorgt voor meer precisie. Kleine haartjes worden niet langer gemist. Het resultaat is een gegarandeerd glad resultaat voor het hele lichaam. De TheBuddies epilator wordt geleverd met een gratis precisietrimmer en 5 meegeleverde accessoires.
  Voordelen
  ✔ Met vernieuwde massagefunctie
  ✔ Epileren in douche of bad
  ✔ Draadloos te gebruiken
  ✔ Extra breed epileerhoofd
  Met vernieuwde massagefunctie
  De vernieuwde massagefunctie zorgt voor een prettige massage tijdens het epileren. Zachte, soepele trillingen geven een betere doorbloeding in de huid. Het epileren is hierdoor een stuk minder pijnlijk.
  Epileren in douche of bad
  De epilator van TheBuddies kan draadloos worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om de epilator ook in de douche of in bad te gebruiken. Epileren wordt door de natte huid veel minder gevoelig. Epileren gaat soepeler, de epileerervaring wordt fijner en het resultaat is een volledig gladde huid.
  Extra breed epileerhoofd
  Het epileerhoofd werd extra breed uitgevoerd. Dit zorgt voor een perfect resultaat in kortere tijd.
  Inhoud
  ▪ Epilator
  ▪ Vijl Opzetstuk
  ▪ Scheerhoofd opzetstuk
  ▪ Massage opzetstuk
  ▪ Borstel opzetstuk

  Kenmerken
  ▪ Draadloos epileren
  ▪ Nat en droog epileren
  ▪ Met lichtje voor een optimaal epileer resultaat
  ▪ 5 gratis opzetstukken voor een complete behandeling
  ▪ Met massagefunctie tijdens het epileren


  Vraag en Antwoord
  Wat is het voordeel van nat epileren?
  Het voordeel van epileren is dat de haartjes bij de wortel worden verwijderd. Dit zorgt voor een langduriger glad resultaat. Droog epileren kan gevoelig zijn, zeker op plaatsen waar de huid erg teer is. Nat epileren maakt de behandeling minder pijnlijk. Het water verzacht de huid, waardoor haartjes gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Na afloop in de douche nog achtergebleven haartjes wegscheren, is niet langer nodig. De TheBuddies epilator verwijdert alle haartje in één keer. Het resultaat is een gladde huid en de haartjes blijven veel langer weg.

  Welke voordelen heeft de TheBuddies epilator?
  De TheBuddies 5-in1 epilator wordt geleverd met 5 gratis accessoires. Het masserende epilatorhoofd maakt het epileren aangenamer. Het extra brede epilatorhoofd geeft een glad resultaat in minder tijd. Door het lichtje op de epilator zie je zelfs te kleinste haartjes niet over het hoofd. Dit verzekert je van een volledig glad resultaat. De TheBuddies epilator is te gebruiken voor het hele lichaam.


  69,95


  Titel: 5-in1 Epilator KM 8001 – Nat & Droog Epileren
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000121054860


   

Met de TheBuddies 5-in 1 epilator ga je voor een langdurig glad resultaat. Heb je last van fijne haartjes? Met de TheBuddies epilator verwijder je moeiteloos alle ongewenste haargroei. Bespaar tijd met het extra brede epileerhoofd. Benen, licha....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top