Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
PolderTEAK PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate - Nederlands/ En


 • Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate - Nederlands/ En
  Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate - Nederlands/ En Weg met doe maar gewoon. Weg met saaiheid. Leg het leven vast en laat uw verbeelding spreken met het nieuwe PaintShop® Pro 2020 Ultimate. De beurt is aan u om de slimmere, snellere en nog intuïtievere foto-editor te ervaren met turbokracht, fantastische nieuwe tools, snellere tekstrendering en een nieuw touch-vriendelijk werkvlak Fotografie. Profiteer van een exclusief bonuspakket met premiumsoftware voor animatie, schilderen en fotobewerking, waaronder GRFX Studio, Parallels Toolbox, PhotoMirage™ Express, Painter®, Essentials™ 6 en Corel® AfterShot™ 3, plus een uitgelezen creatieve collectie -het geheel samengesteld met het oog op uw specifieke behoeften. U kunt vertrouwen op het unieke karakter van PaintShop Pro voor alles wat u nodig heeft om uw foto's om te zetten in creaties die echt ongelooflijk, origineel en persoonlijk zijn.

  89,99 69,99


  Titel: Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate - Nederlands/ En
  Prijs: € 69,99
  Productcode: 9200000117749480


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top