Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Rugbrace - One Size - Merkloos Premium Rugbrace -


 • Rugbrace - One Size - Merkloos Premium Rugbrace -
  Rugbrace - One Size - Merkloos Premium Rugbrace - Egzzz biedt u de nieuwste en populairste producten met garantie op de allerbeste prijs- kwaliteit verhouding! Kies voor zekerheid bij Athena! - Rugbrace- Houding Correctie Brace - Postuur Corrector / Verbeteraar - Rug En Schouder Brace - Postuur Correctie Band - One Size

  De one size rugbrace van Athena die je rugpijn en rugklachten behandeld
  Heb je wel eens pijn in je rug, nek en/of schouders? Dit probleem komt bij veel mensen voor. Na een sport of werkdag zakken je schouders en rug in. Dit kan nare gevolgen hebben en leiden tot klachten en last van je rug, schouders en nek. Doordat je schouders ingezakt zijn kan het ook nog is zorgen voor een slechte houding waardoor je er niet zelfverzekerd uitziet. Dat wil je natuurlijk niet!
  Deze posture corrector, oftewel rug brace van Athena, gaat je hierbij helpen om je lichamelijke klachten, waaronder rugklachten en nekklachten, te behandelen. Door deze verstelbare rugbrace ga jij je weer helemaal in je fel voelen. Je kunt weer door het leven met een pijnloze lichaam en een zelfverzekerde houding dankzij de postuur corrector.

  Productbeschrijving
  Bent u uw rug- en schouderklachten zat? Of wilt u gewoon zelfverzekerdere uitstraling? Wij kennen dit vervelende gevoel en door middel van onze rug en schouder brace bieden wij voor u de oplossing! Binnen slechts enkele weken zult u met een beter gevoel de deur uitgaan met een zelfverzekerdere houding, zonder het vervelende gevoel van rugpijn!

  DE oplossing op een veelvoorkomend probleem van deze tijd
  Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking heeft een incorrecte houding, kenmerkend door naar voor hangende schouders en nek. Dat veel mensen last hebben van een verkeerde houding is overigens niet raar… De verkeerde houding wordt vaak aangenomen door een gespannen houding achter het bureau op kantoor of door stress. Aangezien stressen vaste plaats heeft in de levens van een groot deel van de samenleving, kan een verkeerde houding worden gezien als logisch gevolg. Een andere oorzaak van een verkeerde houding is het gebruik van smartphones, waarbij men vaak ook een naar voor hangende houding aanneemt. Door het aannemen van een verkeerde,onnatuurlijke houding kunnen erg vervelende en soms chronische rug- en schouderklachten ontstaan.

  Lees snel verder wat deze verstelbare rug brace, die al honderden mensen heeft geholpen, voor jou kan betekenen.

  ALLE voordelen op een rijtje van De Premium Athena rugbrace

  ✔ Zorgt voor een zelfverzekerde houding
  ✔ Brengt de schouders en rug terug in hun natuurlijke positie
  ✔ Behandelt gemakkelik uw rugproblemen
  ✔ Nauwelijks zichtbaar onder je kleding
  ✔ Het gewicht van de Postuur Correctie Brace is erg licht en kan ook prima onder uw kleding worden gedragen
  ✔ Onesize & Unisex
  ✔ Hoogwaardiger, steviger en nog beter verstelbaar!

  Tip

  De Postuur Correctie Brace zorgt ervoor dat de schouders naar achteren gericht zijn, waardoor de wervelkolom zich weer naar de juiste gewenste houding aanpast. Wees niet bang als er bij het dragen van de Postuur Correctie Brace een licht oncomfortabel gevoel opspeelt, dit is juist een teken dat de brace zijn werk doet! U hoeft de Postuur Correctie Brace slechts enkele uren per dag te dragen voor een geweldig en blijvend resultaat. De spieren zullen zich aanpassen aan deze natuurlijke houding door het principe van “muscle memory”

  ✔ Deze houdingscorrector is de MUST HAVE brace als je rug, schouder of nekklachten hebt. Met deze postuur corrector breng je jouw schouders en rug terug in hun natuurlijke positie en verbetert u de opgelopen klachten die samenhangen met een verkeerde houding.

  Wacht niet langer en breng uw rug weer in een natuurlijke houding!

  Extra voordelen
  ► JUISTE HOUDING: De hele dag in de juiste houding lopen en zitten is lastig vol te houden. Deze houding correctie brace dwingt je daarom om rechtop te blijven lopen of zitten. Dit zorgt ervoor dat je rugspieren de nodige rust krijgen en niet overbelast raken.
  ►IDEALE HOUDING: De houdingscorrector maakt de schouders naar achteren gericht. Je wervelkolom past zich hierdoor perfect aan je lichaam en zo krijg je de ideale houding.
  ► KANTOORPOSITIE & SPORTHOUDING: Verbetert de houding die men aanneemt tijdens het werk en bij het sporten (krachtsport, fitness, hardlopen). Door het beoefenen van intensieve sporten kan de rug geblesseerd raken. De onesize rugbrace voorkomt deze klachten.
  ► OVERAL & VOOR IEDEREEN:
  Doordat deze houdingscorrector speciaal is ontworpen voor verschillende lichamen is het universeel bruikbaar. De unisex rugband is daarnaast ook nog dun en onzichtbaar onder je kleding, wat ervoor zorgt dat je er langer, slanker en zelfverzekerder uitziet. Het is hierdoor ideaal te gebruiken waar, wanneer en hoe dan ook.

  Daarnaast adresseert de houdingscorrector slechte houding, sleutelbeenpijn of breuken, gebogen schouders, fibromyalgie, acromioclaviculaire gewrichtspijn, schouder- of rugpijn, bult en strakke spieren.

  Waarom Athena ?
  ✔ De snelste levertijd
  ✔ Beste service
  ✔ Innovatief
  ✔ Niet tevreden? 30 dagen retourtijd
  ✔ Altijd open voor opmerkingen & feedback
  ✔ Orthopedisch aanbevolen

  15,95


  Titel: Rugbrace - One Size - Merkloos Premium Rugbrace -
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9200000112023757


   

Egzzz biedt u de nieuwste en populairste producten met garantie op de allerbeste prijs- kwaliteit verhouding! Kies voor zekerheid bij Athena! - Rugbrace- Houding Correctie Brace - Postuur Corrector / Verbeteraar - Rug En Schouder Brace - Postuur Cor....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top