Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Band of Brothers & The Pacific


 • Band of Brothers & The Pacific
  Band of Brothers & The Pacific Band of Brothers & The Pacific zijn beide gebaseerd op de beststellers die geschreven zijn op basis van de dagboeken van de soldaten uit het Amerikaanse leger die destijds de Tweedewereldoorlog hebben meegemaakt. Beleef nu dit vrijwel perfect in beeld gebrachte spektakelstuk van HBO in 20 afleveringen.

  Let op: klik op de 'volgende' of 'continue' knop in het dvd-menu om Nederlands als ondertiteling in te stellen (niet goed zichtbaar, maar wel aanwezig!).


  BAND OF BROTHERS

  Band of Brothers is gebaseerd op de beststeller van Stephen E. Ambrose en vertelt het verhaal van de Easy Company, het 506e Regiment van de 101e Luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. Op basis van interviews met overlevenden en de dagboeken en brieven van soldaten toont Band of Brothers de extreme spanning en buitengewone angst die deze mannen moesten doorstaan. Op de ochtend van D-Day landden zij per parachute in Frankrijk, vochten mee in de slag om de Ardennen en namen Hitlers arendsnest te Berchtesgaden in. Een groot deel van de eenheid sneuvelde en hun levens werden een legende.

  Afleveringen:

  Currahee
  Day Of Days
  Carentan
  Replacements
  Crossroads
  Bastogne
  The Breaking Point
  The Last Patrol
  Why We Fight
  Points

  THE PACIFIC

  Van uitvoerende producenten Tom Hanks, Steven Spielberg en Gary Goetzman komt nu The Pacific: het waargebeurde verhaal van drie Amerikaanse mariniers - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) en John Basilone (Jon Seda) - tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog in de Pacific. We volgen deze mannen en hun collega's vanaf hun eerste gevecht tegen de Japanners op Guadalcanal, door het regenwoud van Kaap Gloucester en de vestingen van Peleliu, het bloederige zand van Iwo Jima, de verschrikkingen van Okinawa en uiteindelijk tot aan de langverwachte, maar ongemakkelijke terugkeer na de overgave van Japan.

  De miniserie is gebaseerd op de boeken Helmet for my Pillow van Robert Leckie en With the Old Breed van Eugene B. Sledge, met aanvullend materiaal uit Red, Blood, Black Sand van Chuck Tatum en China Marine van Eugene B. Sledge, plus door de regisseurs zelf afgenomen interviews.

  Afleveringen:

  Guadalcanal/Leckie
  Basilone
  Melbourne
  Gloucester/Pavuvu/Banika
  Peleliu Landing
  Peleliu Airfield
  Peleliu Hills
  Iwo Jima
  Okinawa
  Home

  43,44


  Titel: Band of Brothers & The Pacific
  Prijs: € 43,44
  Productcode: 9200000047651250


   

Band of Brothers & The Pacific zijn beide gebaseerd op de beststellers die geschreven zijn op basis van de dagboeken van de soldaten uit het Amerikaanse leger die destijds de Tweedewereldoorlog hebben meegemaakt. Beleef nu dit vrijwel perfect in beel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top