Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Spider-Man Titan Hero - Speelfiguur 29 cm


 • Spider-Man Titan Hero - Speelfiguur 29 cm
  Spider-Man Titan Hero - Speelfiguur 29 cm Stel je voor dat de webslingerende held door de stad trekt met deze Spider-Man figuur uit de Titan Hero-reeks! Wanneer kinderen de Titan Hero Power FX launcher (niet inbegrepen; afzonderlijk verkrijgbaar bij Titan Hero Power FX-figuren) aansluiten op de poort in de arm van deze figuur, kunnen ze geluiden en zinnetjes activeren van het personage geïnspireerd op de film Spider-Man: Far From Home en projectielen afvuren! De Titan Hero Power FX launcher wordt verkocht met Titan Hero Power FX-figuren.

  Beleef zelf het nieuwste Spider-Man avontuur met de figuren, voertuigen en rollenspelitems van Spider-Man geïnspireerd op de film Spider-Man: Far From Home. Met dit op de film geïnspireerde speelgoedassortiment kunnen kinderen zich helemaal inleven in de webslingerende en -kruipende handelingen van Spider-Man terwijl hij met nieuwe uitdagingen en nieuwe schurken te maken krijgt.

  13,99


  Titel: Spider-Man Titan Hero - Speelfiguur 29 cm
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000104457609


   

Stel je voor dat de webslingerende held door de stad trekt met deze Spider-Man figuur uit de Titan Hero-reeks! Wanneer kinderen de Titan Hero Power FX launcher (niet inbegrepen; afzonderlijk verkrijgbaar bij Titan Hero Power FX-figuren) aansluiten op....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top