Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Nightmare On Elm Street Collection: 1 t/m 7 (Blu-r


 • Nightmare On Elm Street Collection: 1 t/m 7 (Blu-r
  Nightmare On Elm Street Collection: 1 t/m 7 (Blu-r Dit is de Nightmare On Elm Street boxset met alle 7 delen uit deze absolute horror klassieker met Freddy Krueger.

  A Nightmare on Elm Street

  Nancy heeft afschuwelijke nachtmerries: een monster met een gezicht vol littekens en lange messen als vingers wil haar vermoorden. Haar schoolvrienden hebben dezelfde droom. Dan worden de eerste van hen op afschuwelijke wijze in hun slaap afgeslacht. Hun lichamen opengereten door metalen klauwen. Omdat de moordenaar alleen in hun dromen bestaat kan de politie niets doen. Er zit voor Nancy maar één ding op: wakker blijven, uitvinden wie of wat de moordenaar is en hem op de één of andere manier uitschakelen. Verborgen in haar droomwereld wacht hij op haar, klaar om toe te slaan zodra ze indommelt. Wat er ook gebeurt, hoe laat het ook is, hoe moe je ook bent, val niet in slaap!

  A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge

  Er is een aantal jaar verstreken sinds het monster Freddy Krueger werd teruggestuurd naar de hel. Maar het huis in Elm Street heeft nieuwe bewoners en de tienerzoon van het gezin, Jesse, krijgt al snel nachtmerries over een man met een gezicht vol littekens en messen als vingers: Freddy! Jesse raakt ervan overtuigd dat Freddy zijn lichaam probeert over te nemen. Jesse is doodsbang en sluit zichzelf op in een slaapkamer. En dan verschijnt Freddy. De gevolgen zijn verschrikkelijk...

  A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors

  Nancy is nu een psychiater, die is gespecialiseerd in droomtherapie. Ze helpt een groepje tieners, die allemaal nachtmerries hebben van demon Freddy Krueger, die hen probeert te vermoorden in hun slaap. Nancy leert ze hoe ze kunnen terugvechten. Eén van de meisjes blijkt een speciale gave te hebben. Nancy hoopt daarmee Freddy definitief te vernietigen. Maar dan doet het monster een verschrikkelijke tegenzet.

  A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master

  De belichaming van alles wat slecht is, Freddy Krueger, komt weer tot leven. Hij gaat direct achter de tieners aan die hem de vorige keer wisten te overleven. De paranormaal begaafde Kristen is er ook nog en zij geeft vriendin Alice al haar speciale krachten om de moordzuchtige demoon te stoppen. Maar er is één ding waarop Alice niet had gerekend: Freddy leert van zijn fouten en hij maakt handig misbruik van Alice's krachten. Is Freddy Krueger dan toch onoverwinnelijk?

  A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child

  Door te leren hoe ze in haar eigen onderbewustzijn Freddy Kruger moet aanvallen, heeft Alice het monster overleefd. En nu is Freddy voorgoed verdwenen. Denkt ze. Maar Freddy is niet dood, of weg. Freddy spookt rond in de geest van Alice's ongeboren baby en hij slaagt erin om tieners uit de buurt op verschrikkelijke wijze de dood in te jagen. Weet Alice haar kind te redden, of wordt de baby het nieuwste wapen van de man met messen als vingers: Freddy Krueger?

  Freddy's Dead: The Final Nightmare

  Het monster van Elm Street, met messen in plaats van vingers, is terug. Freddy Krueger heeft eindelijk alle kinderen en tieners van Springfield vermoord. Hij gaat op zoek naar nieuwe slachtoffers en gebruikt daarvoor zijn dochter Maggie. Via haar kan hij opnieuw nietsvermoedende tieners zijn demonische droomwereld in trekken. Maar dan ontdekt Maggie Freddy's demonische krachten. Een keihard gevecht tussen vader en dochter is onvermijdelijk. Zal Freddy Krueger dan eindelijk het onderspit delven?

  Wes Craven's New Nightmare

  Wes Craven's New Nightmare is echt één van de meest originele films ooit gemaakt. In dit zevende deel uit de populaire A Nightmare on Elm Street reeks blijkt demon Freddy Krueger echt te bestaan. Hij heeft het gemunt op de makers van de eerdere films. Dus regisseur Wes Craven (maker van de eerste en derde film), de directeur van filmmaatschappij New Line, de acteurs en alle andere betrokkenen zijn hun leven niet zeker. Zelfs Robert Englund, die in alle delen Freddy speelt, wordt nu door zijn alter ego bedreigd!

  All-new fear himself: the life and crimes of Freddy Kruger

  All-new fear himself: the life and crimes of Freddy Kruger

  47,59


  Titel: Nightmare On Elm Street Collection: 1 t/m 7 (Blu-r
  Prijs: € 47,59
  Productcode: 1002004011651098


   

Dit is de Nightmare On Elm Street boxset met alle 7 delen uit deze absolute horror klassieker met Freddy Krueger.

A Nightmare on Elm Street

Nancy heeft afschuwelijke nachtmerries: een monster met een gezicht vol littekens en lange messen als vi....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top