Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP 300 Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel Multi


 • HP 300 Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel Multi
  HP 300 Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel Multi Met de HP Cartridge 300 Zwart/Kleur (CN637EE) haal je een compleet pakket in huis waarmee je direct aan de slag kunt. De combinatie van een zwarte inktcartridge en een driekleurencartridge zorgt ervoor dat je iedere denkbare kleur kunt printen. Door de professionele en consistente kwaliteit van HP cartridges blijven je documenten en afbeeldingen gemiddeld vijftig keer langer mooi dan prints gemaakt met niet-originele inkt. Hiernaast is uit onafhankelijk onderzoek gebleken dat deze cartridges gemiddeld 50 procent meer pagina's leveren dan nagevulde en gereviseerde niet-HP cartridges. Zo haal je nog meer uit je slimme aanschaf en zijn de totale printkosten laag. Of je nu diepzwarte en goed leesbare tekst wilt afdrukken of een lichtbestendige foto aan de muur wilt hangen: met de HP 300 cartridge is alles mogelijk.

  Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.
  HP Cartridge 300 Zwart/Kleur (CN637EE)Zwarte en driekleuren inktcartridgeTekst van laserkwaliteit en lichtbestendige afbeeldingenEenvoudig in gebruikOp pigment- en kleurstofbasisGeschikt voor kleureninkjetprinters en all-in-one inkjetprintersWaarom originele HP cartridges?
  HP inktcartridges combineren betrouwbare prestaties, een consistente, hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid door gerecyclede cartridges. Je kunt rekenen op een optimale gebruikerservaring en maximale waar voor je geld, waar en wanneer je ook print.

  De beste kwaliteit print – Printen zonder lekkage of vlekken
  HP levert een hoge printkwaliteit voor professioneel ogende printresultaten. Originele HP cartridges zijn gebaseerd op 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. Prints gemaakt met originele HP inkt en HP fotopapier gaan gemiddeld vijftig keer langer mee dan prints gemaakt met niet-originele inkt.

  Lage printkosten – meer waar voor je geld
  Met een HP cartridge kies je voor lage totale printkosten. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat HP inktcartridges gemiddeld meer dan 50 procent meer pagina's leveren dan geteste nagevulde en gereviseerde niet-HP cartridges. Niet HP-cartridges kunnen daarnaast tot een lagere productiviteit en hogere kosten leiden wegens extra afdrukken en resultaten van slechte kwaliteit.

  Milieuvriendelijker printen – Recyclen van cartridges
  HP zet zich in voor duurzaam printen, bijvoorbeeld met wereldwijde recycling-initiatieven en speciaal ontwikkelde cartridges van gerecycled materiaal, ontworpen om zo efficiënt mogelijk te presteren.


  Vraag & antwoord

  Droogt inkt uit als je niet regelmatig print?
  HP inktcartridges zijn ontworpen om niet uit te drogen, ook wanneer er maandenlang niet mee wordt geprint. Onafhankelijke tests bewijzen dat HP inkt ook na 12 weken opslag onder specifieke klimaatomstandigheden nog prachtig print. Schakel je printer uit als je deze langere tijd niet gebruikt. Bewaar ongebruikte cartridges verzegeld in de originele verpakking tot je ze in de printer installeert.

  Wat is het gemiddelde gebruik bij cartridges?
  Het gebruik verschilt per persoon. Wanneer je tot 100 pagina’s per maand print, zijn standaard HP inktcartridges voor jou het meest geschikt. Print je meer dan 100 pagina’s per maand? Kies dan voor HP XL cartridges.

  Is het schadelijk om de printerkop aan te raken?
  Door het aanraken van de printkop kan deze verstopt raken. Het advies is daarom om de blauwe folie te verwijderen en de inktcartridge direct in de printer te plaatsen.

  Hoe druk ik de mooiste foto’s af met mijn printer?
  Kies voor de mooiste foto’s voor HP fotopapier. Voor een nog beter resultaat kies je daarnaast voor HP fotocartridges.

  Tips
  Kies voor originele HP inktcartridges voor het beste printresultaatPapier met het ColorLok-logo biedt een nog betere weergavekwaliteitGebruik HP foto papier voor de mooiste foto-afdrukkenKies voor HP XL inktcartridges als je regelmatig print

  37,95


  Titel: HP 300 Origineel Zwart, Cyaan, Magenta, Geel Multi
  Prijs: € 37,95
  Productcode: 1003004009242014


   

Met de HP Cartridge 300 Zwart/Kleur (CN637EE) haal je een compleet pakket in huis waarmee je direct aan de slag kunt. De combinatie van een zwarte inktcartridge en een driekleurencartridge zorgt ervoor dat je iedere denkbare kleur kunt printen. Door ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top