Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Joke Bruijs: Swingend door het leven


 • Joke Bruijs: Swingend door het leven
  Joke Bruijs: Swingend door het leven Bevat een cd met de mooiste liedjes van Joke Bruijs, waarvan een aantal nog niet eerder uitgebrachte opnamen.
  Songfestivals, de Mounties Show, de André van Duin Revue, Goede Tijden Slechte Tijden, Toen Was Geluk Heel Gewoon, Cabaret Don Quishocking... je kunt beter vragen wat Joke Bruijs niet heeft gedaan. In dit rijk geïllustreerde boek vertelt multitalent Joke Bruijs haar levensverhaal. Een carrière van bijna 50 jaar als zangeres, comédienne en actrice. Als kind had ze maar één wens: zangeres worden! Reeds op vijftienjarige leeftijd werd ze aangenomen als vaste zangeres bij het VARA-Dansorkest. Jan Blaaser ontdekte in 1970 haar komische talent. Vanaf die tijd werkte Joke samen met o.a. de Mounties, Mini & Maxi, André van Duin, en speelde mee in diverse musicals. Na een uitnodiging van cabaretgroep Don Quishocking nam ook de 'serieuze' pers notie van haar veelzijdigheid. Voor het eerst vertelt Joke Bruijs in dit boek openhartig over haar jeugd, de eerste stappen in de showbusiness, haar tienerjaren en de dood van haar vader. Over haar liefdes, afscheid nemen, en haar strijd tegen borstkanker. Een intiem portret van een allround vakvrouw. Eerlijk en met veel humor!
  André van Duin: ''Ik vind Joke een topwijf. Als we elkaar tegenkomen, hebben we altijd gein.''


  18,95


  Titel: Joke Bruijs: Swingend door het leven
  Prijs: € 18,95
  Productcode: 9200000005419211


   

Bevat een cd met de mooiste liedjes van Joke Bruijs, waarvan een aantal nog niet eerder uitgebrachte opnamen.
Songfestivals, de Mounties Show, de André van Duin Revue, Goede Tijden Slechte Tijden, Toen Was Geluk Heel Gewoon, Cabaret Don Quishocking.....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top