Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Grey's Anatomy - Seizoen 13


 • Grey's Anatomy - Seizoen 13
  Grey's Anatomy - Seizoen 13 Grey's Anatomy is al jaren dé topserie met wereldwijd miljoenen fans! In dit medisch drama volg je het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle.

  Na een tijdlang alleen te zijn geweest, begint Meredith te wennen aan het idee van een romance met Riggs. Maggie voelt zich echter ook tot hem aangetrokken, wat een kloof tussen beide zussen dreigt te veroorzaken. Tegelijkertijd moeten Jackson en April, ondanks hun meningsverschillen, samenwerken wanneer ze samen een ingewikkelde medische zaak toegewezen krijgen. Ondertussen ondervindt Alex de consequenties van een vicieuze aanval op DeLuca, implodeert Owen en Amelia's huwelijk en slaat een ziekenhuis-muiterij toe wanneer Bailey Webber degradeert. Ten slotte lijkt Arizona de liefde weer te hebben gevonden - of slaapt ze met de vijand?

  9,99


  Titel: Grey's Anatomy - Seizoen 13
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000076121911


   

Grey's Anatomy is al jaren dé topserie met wereldwijd miljoenen fans! In dit medisch drama volg je het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle.

Na een tijdlang alleen te zijn gewe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top