Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Pinnacle Studio 22 Standard - Nederlands / Engels


 • Pinnacle Studio 22 Standard - Nederlands / Engels
  Pinnacle Studio 22 Standard - Nederlands / Engels Met Pinnacle Studio 22 wordt iedereen een filmproducent, met de meest flexibele en creatieve videobewerkingssuite die is ontwikkeld voor gebruikers die Pinnacle nog niet kennen. U heeft alles binnen handbereik om aan de slag te gaan, dus verken Pinnacle Studio en creeer unieke projecten met behulp van themasjablonen of door onbewerkte opnamen direct op de tijdlijn met meerdere tracks te bewerken. Geef uw creativiteit ruim baan met het nieuwe Selectieve kleur, vereenvoudigde kleurverbetering en video voor een gedeeld scherm. U kunt zelfs uw scherm en webcam opnemen met het nieuwe MultiCam Capture. Profiteer volledig van meer van 1500 filters en effecten en op maat gemaakte soundtracks, en deel uw voltooide producties gemakkelijk: online, in populaire bestandsindelingen of op schijf met hoofdstukken en menu's voor ongeevenaarde producties. Maak films die grote indruk maken met de meest flexibele video-editor: Pinnacle Studio. Kenmerken: - Inclusief 1500+ effecten, titels en sjablonen. - HD-videobewerking op 6 tracks. - Vereenvoudigde kleurverbetering. - Selectieve kleur. - Schermopnamen maken met meerdere camera's. - Stop beweging-animatie.

  59,99


  Titel: Pinnacle Studio 22 Standard - Nederlands / Engels
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000097385324


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top