Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kafa Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

whkmp's own Loungeset Mazara


 • whkmp's own Loungeset Mazara
  whkmp's own Loungeset Mazara Maak een fijne loungeplek in je tuin met deze loungeset Mazara. De strak vormgegeven set bestaat uit een hoekbank met twee zijplateaus en een koffietafel. Decoreer de zijplateaus met mooie accessoires en planten of gebruik het als plek om bijvoorbeeld je tijdschriften of drankje op neer te leggen. De comfortabele donkergrijze kussens zijn extra dik en zorgen er voor dat je uren lang op deze set kan ontspannen.Het materiaal van de loungeset MazaraZowel de tafel als het gehele frame van deze loungeset is gemaakt van aluminium in de kleur antraciet. Dit betekent dat de set onderhoudsarm is. Wil je de set schoonmaken? Vergeet dan niet een zachte doek of spons te gebruiken om krassen te voorkomen. whkmp's own Loungeset Mazara

  1199,00 959


  Titel: whkmp's own Loungeset Mazara
  Prijs: € 959,00
  Productcode: 86367618-0000-Grijs


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top