Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LEGO Harry Potter De Slag om Zweinstein Kasteel Se • LEGO Harry Potter De Slag om Zweinstein Kasteel Set - 76415

  LEGO Harry Potter De Slag om Zweinstein Kasteel Se Speel de Slag om Zweinstein uit Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 na met deze LEGO Harry Potter (76415) set voor kinderen vanaf 9 jaar. De set bevat een gedeelte van kasteel Zweinstein dat uit elkaar kan worden gehaald tijdens de strijd tussen Voldemort en Harry Potter op de binnenplaats. De modules kunnen ook worden gebruikt om de brug te maken van een andere gedenkwaardige locatie. Deze modulaire set kan worden verbonden met andere sets uit de collectie om een volledig speelgoed kasteel Zweinstein te creëren.

  Breng magische verhalen tot leven met de 6 LEGO mini figuren, plus de figuur van Nagini. De Harry Potter en Voldemort mini figuren hebben elk een toverstaf met daaraan te bevestigen LEGO elementen om een toverspreukeffect te creëren. Marcel Lubbermans heeft het Zwaard van Griffoendor.

  Laat de LEGO Builder app je kind meenemen op een intuïtief bouwavontuur: inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden. Deze modulaire kasteel speelgoed set is een fantastisch cadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op de tovenaarswereld.

  Afmetingen: dit kasteel Zweinstein model is ca. 28 cm hoog, 44 cm breed en 11 cm diep in de basisopstelling.

  Bevat 730 onderdelen. Eigenschappen Fans kunnen de strijd tussen Voldemort en Harry Potter uit de climax van Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 naspelen met deze verzamelbare LEGO Harry Potter set Het bouwbare Harry Potter speelgoed bevat een gedetailleerd gedeelte van kasteel Zweinstein dat uit elkaar kan worden gehaald tijdens de strijd tussen Voldemort en Harry Potter op de binnenplaats De speelgoed kasteel modules kunnen worden herschikt om de brug van een andere gedenkwaardige locatie te maken, deze LEGO modulaire bouwset kan ook met andere sets verbonden worden (apart verkrijgbaar) om een volledig kasteel Zweinstein te maken Inclusief 6 LEGO mini figuren, waaronder Harry Potter en Voldemort met elk een toverstok met bevestigbare LEGO elementen om een 'toverspreuk' te creëren Andere Harry Potter LEGO mini figuren zijn: Marcel Lubbermans met het zwaard van Griffoendor, Kolier, Molly Wemel en Bellatrix van Detta-Zwarts, plus een Nagini figuur LEGO Harry Potter sets brengen favoriete personages, bekende locaties en magische avonturen in de handen van alle jonge tovenaars, heksen en Dreuzels

  63,74 63,74


  Titel: LEGO Harry Potter De Slag om Zweinstein Kasteel Se
  Prijs: € 63,74
  Productcode: 9300000144770848


   

Speel de Slag om Zweinstein uit Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 2 na met deze LEGO Harry Potter (76415) set voor kinderen vanaf 9 jaar. De set bevat een gedeelte van kasteel Zweinstein dat uit elkaar kan worden gehaald tijdens de strijd....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top