0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

arash® Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Per D • arash® Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Per Dag - 2-in-1 Luchtreiniger Dehumidifier - Stil - Slaapkamer / Badkamer / Huis - Coloured LED - Zwart

  arash® Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Per D Voorkom bacteriën, schimmels of allergenen in huis en gebruik de 2-in-1 luchtontvochtiger / luchtreiniger van arash®. Het apparaat is muisstil (39 dB) en ontzettend zuinig (45W). Je kunt deze dus 24/7 gebruiken in elke ruimte, zelfs de slaapkamer. Per dag filter je tot 450 ml vocht uit de lucht! In het waterreservoir zit een 7-kleurige LED lamp die je aan kunt zetten voor sfeerlicht. De luchtontvochtiger schakelt automatisch uit voordat hij vol zit en licht dan rood op. Voor het beste resultaat plaats je de luchtontvochtiger in een ruimte van 10 – 25 m² met een kamertemperatuur tussen de 8°C en 40°C.

  2-in-1 luchtreiniger- en ontvochtiger
  De luchtontvochtiger van arash® verlaagt in hoog tempo de luchtvochtigheid in elke ruimte. Daarnaast verwijdert de luchtontvochtiger ook schimmels, bacteriën en allergenen! De filter achterin het apparaat verwijdert stof en zuivert het water. De luchtontvochtiger laat geen geurtjes of vlekken achter. Ideaal bij allergieën en vochtige ruimtes!

  Fluisterstil 39dB
  Wil je graag een minder vochtige slaapkamer? De luchtontvochtiger werkt middels thermo-elektrische elementen. Dit zorgt ervoor dat de luchtontvochtiger muisstil is! Het geluidsniveau is maar 39 dB. Je kunt de luchtontvochtiger dus zelfs aanzetten tijdens het slapen!

  LED-sfeerlamp
  Creëer een sfeervolle ruimte met de 7-kleurige LED-lamp die het waterreservoir verlicht! Met een druk op de knop kies je gewenste kleur. Je kunt de LED-lampjes de hele nacht aan laten staan, maar uiteraard ook uit zetten. Als de watertank 70% vol is gaat automatisch het rode licht aan om je te waarschuwen de tank te legen.

  arash® Luchtontvochtiger
  Ontvochtigd tot 450 ml per dag
  Verwijdert bacteriën, schimmels en allergenen
  Automatische uitschakeling
  Sfeervolle LED-nachtlamp
  Energiezuinig

  Ontvochtigd 450 ml per dag
  De luchtontvochtiger heeft een groot waterreservoir met een capaciteit van 1000 ml. Je hoeft daardoor niet elke dag het reservoir te legen. De luchtontvochtiger vangt bij 30°C en 80% luchtvochtigheid maximaal 400-450 ml water per dag op.

  Automatische uitschakeling
  Om te voorkomen dat de luchtontvochtiger overstroomt gaat hij automatisch uit als het waterreservoir vol is. Als het reservoir voor 70% gevuld gaat een rood licht branden. Zodra het reservoir helemaal vol zit schakelt hij volledig uit. Leeg het waterreservoir simpelweg in de gootsteen en zet de luchtontvochtiger weer aan!

  Voor ruimtes van 10 – 25 m²
  Voor het beste resultaat plaats je de luchtontvochtiger in een ruimte tussen 10 – 25 m². Gebruik hem dus in kleine ruimtes zoals de bijkeuken, maar ook in grotere ruimtes zoals de slaapkamer! De gewenste kamertemperatuur is tussen 8°C en 40°C. De luchtontvochtiger zal niet goed werken bij kamertemperaturen onder 5°C of onder 45% luchtvochtigheid. Er zit dan te weinig vocht in de lucht.

  Compact en energiezuinig
  De luchtontvochtiger van arash® is lichtgewicht en makkelijk om overal mee te nemen. Alles bij elkaar weegt hij maar 1,3 kg! Je kunt de luchtontvochtiger hierdoor eenvoudig verplaatsen en opbergen. Met een verbruik van 36W is hij ook zeer energiezuinig. Je kunt de luchtontvochtiger dus zonder zorgen 24/7 aan laten staan!

  Specificaties:
  ► Merk: arash®
  ► Inhoud verpakking: 1x luchtontvochtiger – 1x handleiding 1x netsnoer
  ► Materiaal: ABS
  ► Kleur: Wit
  ► ​Afmetingen: 152mm - 135mm - 250mm
  ► ​Gewicht: 1,3 kg
  ► Snoerlengte: 1,2 m
  ► Voltage – Frequentie: DC 12V 3.5A | 50/60Hz
  ► Vermogen: 45W
  ► Capaciteit waterreservoir: 1000 ml
  ► Capaciteit luchtontvochtiging: 400-450 ml/dag (bij 30°C en 80% RH)
  ► Bereik: 20 – 45 m²
  ► Geluidsniveau: 39 dB
  ► Werktemperatuur: 15 – 30°C
  ► BPA-vrij: ja
  ► Veiligheidsklasse van stekker: 2
  ► Automatische uitschakeling: Ja
  ► Waterniveau-indicatie: Ja
  ► Signaal vol waterreservoir: Ja
  ► Minimale luchtvochtigheid: 45%
  ► Minimale kamertemperatuur: 5°C
  ► Luchtfilter: Ja

  Bestel nu de luchtontvochtiger van en zeg gedag tegen bacteriën, schimmels en allergenen!

  54,95 54,95


  Titel: arash® Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Per D
  Prijs: € 54,95
  Productcode: 9300000166805396


   

Voorkom bacteriën, schimmels of allergenen in huis en gebruik de 2-in-1 luchtontvochtiger / luchtreiniger van arash®. Het apparaat is muisstil (39 dB) en ontzettend zuinig (45W). Je kunt deze dus 24/7 gebruiken in elke ruimte, zelfs de slaapkamer. Pe....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top