Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nince Vliegengordijn - Deurhor - Deurgordijn - Maa • Nince Vliegengordijn - Deurhor - Deurgordijn - Maat 100 x 210

  Nince Vliegengordijn - Deurhor - Deurgordijn - Maa Houd insecten, muggen en ander ongedierte buiten met de Nince vliegengordijn dat magnetisch achter je sluit terwijl je er doorheen loopt. Het polyester gaas laat frisse lucht circuleren terwijl het gesloten is. De deurhor is eenvoudig te monteren en geschikt voor iedere deurtype.

  Premium kwaliteit
  In tegenstelling tot andere vliegengordijnen die slechts af en toe kleine strips hebben, heeft onze magnetische hordeur magneten die over de gehele lengte van het scherm lopen, en de klittenbandachtige strip om hem aan het deurkozijn te bevestigen is ook een volledig frame.

  Eenvoudig te installeren
  Het vliegengordijn meet 210 x 100 cm en is super eenvoudig te plaatsen. Bevestig de hor eenvoudig aan het deurframe met het meegeleverde klittenband. Extra push-pins zijn inbegrepen voor extra veiligheid en sterkte. Maak voor montage de oppervlakte schoon en droog.

  Kind en diervriendelijk
  De polyester mesh stof is duurzaam, lichtgewicht en geschikt voor kinderen of huisdieren die de doorgang willen passeren. Het is niet nodig om je handen te gebruiken bij het passeren van de deurhor.

  Kwaliteits garantie:
  We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

  33,50 33,5


  Titel: Nince Vliegengordijn - Deurhor - Deurgordijn - Maa
  Prijs: € 33,50
  Productcode: 9300000103406849


   

Houd insecten, muggen en ander ongedierte buiten met de Nince vliegengordijn dat magnetisch achter je sluit terwijl je er doorheen loopt. Het polyester gaas laat frisse lucht circuleren terwijl het gesloten is. De deurhor is eenvoudig te monteren en ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top