Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Huawei T3 - 10 inch - WiFi - 16GB - Grijs


 • Huawei T3 - 10 inch - WiFi - 16GB - Grijs
  Huawei T3 - 10 inch - WiFi - 16GB - Grijs De Huawei T3 is niet alleen een mooie tablet waarmee je gezien kan worden, maar is ook krachtig en geeft kleuren prachtig weer op het IPS HD scherm. Ook kun je de tablet gemakkelijk delen met het hele gezien door een slimme app toegankelijkheid en content controle. Fun voor het hele gezin!

  Scherm
  Alles wat je doet op de Huawei T3 zie je ontzettend scherp en in heldere kleuren door het IPS HD scherm. Series en films kijken geven je een heel ander gevoel door de hoge resolutie. Bang voor vermoeide ogen hoef je niet te zijn, omdat de T3 een blue-light filter heeft en het mogelijk is om je ogen meer rust te geven door de felheid van het licht aan te passen.

  Design
  De Huawei T3 is heel compact, maar nog steeds heel krachtig. De T3 is dun en licht, waardoor hij gemakkelijk overal mee naartoe kan. De Huawei T3 is gemaakt van aluminium en heeft een prachtige afwerking van metallic.

  Familie
  De Huawei T3 is perfect te gebruiken voor de hele familie door slimme app toegankelijkheid en content controle. Ideaal om in te stellen welke apps en content jouw kinderen bijvoorbeeld wel, of juist niet, mogen zien!

  149


  Titel: Huawei T3 - 10 inch - WiFi - 16GB - Grijs
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9200000077368171


   

De Huawei T3 is niet alleen een mooie tablet waarmee je gezien kan worden, maar is ook krachtig en geeft kleuren prachtig weer op het IPS HD scherm. Ook kun je de tablet gemakkelijk delen met het hele gezien door een slimme app toegankelijkheid en co....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top