Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Canon PowerShot SX420 IS - Zwart


 • Canon PowerShot SX420 IS - Zwart
  Canon PowerShot SX420 IS - Zwart PowerShot SX420 IS
  Leg eenvoudig de details van elk speciaal moment vast in schitterende foto's en HD-video's met deze mini-bridgecamera voor het gehele gezin. De camera beschikt over een grote 42x zoom, Smart Auto, Wi-Fi en leuke, creatieve modi.

  - Groot zoombereik om dichterbij elke gebeurtenis te komen
  - Maak schitterende HD-video's met één druk op de knop
  - Gemakkelijk verbinding maken, delen en op afstand opnamen maken
  - Leg de momenten waar je trots op bent vast in schitterende opnamen
  - Word creatief met eenvoudig 'mikken & klikken'

  Leg elk detail vast

  Kom dichterbij en leg elk detail op afstand vast met de grote 42x optische zoom of zorg dat er meer in de scène past met 24 mm ultragroothoek met deze compacte bridgecamera met comfortabele ergonomische grip die makkelijk te dragen is, ongeacht de gelegenheid. Langer filmen met de ecomodus, die het accuverbruik verlaagt.

  Instant HD-video's

  Het maken van fantastische video's is eenvoudig en leuk. Met één druk op de knop maak je moeiteloos geweldige HD-video's (720p) in MP4-indeling. Ervaar de creatieve veelzijdigheid van het opnemen van video's met de optische zoom en profiteer toch van prachtige, scherpe resultaten dankzij de Dynamic Image Stabilizer.

  Verbinden en delen

  Sluit aan op je compatibele smartphone of tablet met slechts een tik via Wi-Fi met Dynamic NFC om eenvoudig opnamen te delen. Gebruik Image Sync om van nieuwe opnamen automatisch een back-up te maken in de cloud en maak schitterende groepsfoto's met wireless Remote Shooting vanaf je smartphone of tablet. De Wi-Fi-functies zijn makkelijk en snel toegankelijk via de Wi-Fi-knop.

  Schitterende resultaten

  Profiteer van opnamen boordevol details van uitzonderlijke kwaliteit voor het maken van schitterende prints op posterformaat dankzij 20,= Megapixel en DIGIC 4+. Een intelligente Optical Image Stabilizer zorgt in elke denkbare situatie voor scherpe beelden en stabiele video's.

  Eenvoudige creativiteit

  Gewoon richten en een foto maken om fantastische foto's of video's vast te leggen met één druk op de Auto-knop waarmee Smart Auto de controle overneemt en de perfecte camera-instelling voor je kiest. Laat je creativiteit de vrije loop in foto's en video's door gebruik te maken van een reeks aan creatieve filters als Fish Eye, Miniature en Toy Camera.

  165,1


  Titel: Canon PowerShot SX420 IS - Zwart
  Prijs: € 165,10
  Productcode: 9200000054503814


   

PowerShot SX420 IS
Leg eenvoudig de details van elk speciaal moment vast in schitterende foto's en HD-video's met deze mini-bridgecamera voor het gehele gezin. De camera beschikt over een grote 42x zoom, Smart Auto, Wi-Fi en leuke, creatieve modi.
....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top