Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kustaa Gietijzeren Braadpan 29 cm - Ovaal - Zwart


 • Kustaa Gietijzeren Braadpan 29 cm - Ovaal - Zwart
  Kustaa Gietijzeren Braadpan 29 cm - Ovaal - Zwart Pannen voor het leven! Schitterende kwaliteit en een prachtig, design! In een 2,4 liter ronde uitvoering of een 4,7 liter ovale uitvoering. De ideale pan, die in geen enkele keuken mag missen! Onmisbaar in elke keuken, de schitterende gietijzeren stoofpannen van Kustaa. Ideaal voor het bereiden van oa stoofschotels, maar natuurlijk nog veel meer. Unieke eigenschap van gietijzeren pannen, is de gelijkmatige verdeling van de warmte. Het dikke, zware deksel zorgt voor een perfecte afdichting. Gietijzeren pannen zijn onmisbaar in elke keuken en staan garant voor jarenlang kookplezier! Het deksel is voorzien van een RVS knop. Hierdoor kunnen Kustaa gietijzeren pannen ook in de oven worden gebruikt. Handvaten zorgen voor een optimale grip. Makkelijk en snel schoonmaken!

  Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie!
  Ovaal: 29cm met een inhoud van liefst 4,7 liter
  Geschikt voor de oven
  Ergonomische handvaten
  Materiaal: gietijzer
  Kleur: bruin


  De Kustaa Gietijzeren Braadpan 29 CM heeft een inhoud van 4,7 liter. Voor mensen die graag een grotere braadpan willen, is dit een van de beste modellen. De braadpan is zeer geschikt voor grotere stoofpotten voor het hele gezin of voor gerechten met grote stukken/bouten vlees. Daarnaast kan deze pan ook gebruikt worden voor het bakken van oliebollen of te gebruiken als frituur.

  39,97


  Titel: Kustaa Gietijzeren Braadpan 29 cm - Ovaal - Zwart
  Prijs: € 39,97
  Productcode: 9200000097689512


   

Pannen voor het leven! Schitterende kwaliteit en een prachtig, design! In een 2,4 liter ronde uitvoering of een 4,7 liter ovale uitvoering. De ideale pan, die in geen enkele keuken mag missen! Onmisbaar in elke keuken, de schitterende gietijzeren s....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top