Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Philips Performer Compact FC8374/09 - Stofzuiger m


 • Philips Performer Compact FC8374/09 - Stofzuiger m
  Philips Performer Compact FC8374/09 - Stofzuiger m De nieuwe compacte Philips Performer-stofzuiger levert topprestaties met minimale inspanning. Daarnaast zorgt de AirflowMax-technologie voor een langer behoud van een optimale zuigkracht. Bovendien verwijdert het TriActive-mondstuk de stof efficiënt van alle oppervlakken.
  De Philips Performer Compact bevat de ActiveLock-koppelingen waardoor u tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de telescopische buis. Dankzij het kleine formaat kan het apparaat eenvoudig worden opgeborgen, waardoor waardevolle ruimte wordt bespaard. Dankzij het lichte gewicht kunt u het apparaat eenvoudig verplaatsen. Het apparaat is ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen.

  107,67


  Titel: Philips Performer Compact FC8374/09 - Stofzuiger m
  Prijs: € 107,67
  Productcode: 9200000047972254


   

De nieuwe compacte Philips Performer-stofzuiger levert topprestaties met minimale inspanning. Daarnaast zorgt de AirflowMax-technologie voor een langer behoud van een optimale zuigkracht. Bovendien verwijdert het TriActive-mondstuk de stof efficiën....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top